Stránky

5 zimních DIY tipů

Co se tak teď dá dělat venku? Kromě nutných procházek do obchodu, abychom neumřely hlady, a zábavných chvilek na kluzišti, abychom i přes zimu měly pohyb, mě nic moc nenapadá. Hory jsme letos scratchovaly a tak jsme převážně doma a něco hrajeme nebo tvoříme. Aktuálně máme v plánu pustit se do téhle kreativní pětice.

Tahle krásná práce pochází z pera britské výtvarnice Georgie.


Na Etsy už jsou vyprodané, tak si je uděláme samy. Králíčky navíc obšťastníme malým úsměvem, ať se netváří jako by jim spadly hračky do kanálu (oblíbená hláška Domčina tatínka.)



Ty ze skleniček se nám nikdy úplně nepovedly, respektive nevypadaly tak, jak bychom si to přály. Na Amazonu teď ale prodávají skleněnou kouli k dotvoření, se kterou se nám snadno povede třeba tohle:



Kromě klasického triku s fólií vyzkoušíme také obkreslovací destičku z časopisu Witch (znáte někdo?:)), kterou jsem znovu objevila ve svém starém pokojíčku (mladší sestra se odstěhovala do vlastního a tak dělala generální úklid).



Nápad od Amy Chen je naprosto geniální. Zkusíme ho aplikovat na dřevěný box z Nordic Day, který má stejný systém zasouvání.




Po letech pěstovacího neúspěchu je čas si konečně přiznat, že jiná než papírová zeleň u nás nepřežije. 



Tak nám držte palce, ať výsledky našich snažení dopadnou stejně jako na obrázku:) Když se to povede, určitě se tady na blogu pochlubíme.

1 komentář

  1. Časopis WITCH neznám, asi proto, že mi holčičí svět někam utekl a mám okolo sebe doma jen chlapy... na vaše výtvarničení se moc těším a ty tisky, ty mne zajímají moc
    Eva

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)