Stránky

Jak budeme bydlet v roce 2019?

Samozřejmě že tak, jak budeme chtít. I když ale při novoroční proměně bytu sáhnete po osvědčené klasice, budete hledat v bazarech nebo se chystáte do nějakého DIY projektu, online i offline inspirace vás chtě nechtě ovlivní. Někdo odolá víc, někdo méně a já osobně se tomu ani trochu nebráním. Letošní trendy mi jdou rovnou na ruku. 

1. Útulně

Villa Josefina

S rokem 2019 přichází nová energie, která zrající myšlenky konečně promění v činy. Budeme tvořit, měnit a budovat. A k tomu doma potřebujeme dokonalé zázemí. Pomůžou k němu vestavné schovky, hřejivé deky a milé drobnosti. 

Jak na to? Pokud se neplánujete pouštět do větších stavebních úprav, což zahrnuje třeba zřízení lavice u okna (můj plán pro letošní prázdniny), útulno vytvořte skrz kožešiny, polštářky, křesílka v rohu a mléčné lampičky.  

Kožešinka, polštář, hrnek, lampička

2. Na míru 

Plykea zkrášluje Ikea kuchyně deskami z překližky

Už dávno neplatí, že na návštěvách poznáte, co všechno je tady z Ikey. Na trhu roste počet firem, které nábytek švédského řetězce umožní upravit podle vlastního vkusu. A nejen to. S nábytkem nově přichází i Society6, takže můžete mít lavice, komodu nebo stolek opatřené motivem talentovaného ilustrátora, který si sami vyberete. 

Jak na to: Pokud je pro vás změna kuchyně moc velké sousto, pořiďte si nějaký vymazlený ilustrovaný kousek, nebo si v Anglické sezóně nechte natřít nábytek do vysněného odstínu.

Komiksová tabule, Nožičky k nábytku Ikea Bemz, plakát, stolek

3. Udržitelně

H&M Home

Nejekologičtější jsou samozřejmě ty nákupy, ke kterým vůbec nedojde.) Ale když už se k nim chystáme, je určitě lepší vybírat z těch šetrnějších variant. Třeba u lokálních řemeslníků nebo v sekcích řetězců, které jsou na to zaměřené. H&M Home má Conscious, Zara Home zase Join Life.

Polštář, talířky, odstraňovač skvrn, koš

Který z trendů jde na ruku vám?

3 komentáře

  1. Krásný!! Miluji tyhle čisté a designové věci :))

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Waw pěkné interierove bydlení, takove bych si taky představovala teďka sháníme taky nějaké bydlení na podobných portálech jako je tento takový nabídka bytů a domů. A třeba ještě na annoncich a bazosich. Ale ještě se nám nepovedlo sehnat nějaké vysněné bydleni,řekli jsme si že na to máme 1rok. Snad se nám povede sehnat podobné bydlení co je tu na fotkách.

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)