Stránky

Kluci z Tinderu

Bez ohledu na jejich věk, vzhled nebo profesi mají jedno společné - zrcadlí vaše vlastní já. Někdy je to fajn, někdy to dost bolí. A protože se naše společnost dostává do bodu, kdy ženy přestávají tolerovat sobectví svých mužů, počet rozchodů vrcholí. Začalo to zrhuba předloni a ve velkém pokračuje i letos. Je mi jasné, že vztahové krachy se nedějí jen mým podobně starým kamarádkám a tak jsem se rozhodla shrnout svoje chyby, kterých jsem se coby čerstvá single mum dopustila, když jsem swipla doprava.

Tinder? To je ta appka, co zabíjí domácí večeře, píše Vice

1. Randit jsem začala moc brzo 

Dejte si na čas a buďte chvíli samy. V prvních chvílích se zdá všechno super, jen proto, že je to nové. Pod nánosem nadšení se ale skrývá spoustu nástrah. 

2. Chybu jsem hledala v sobě

Samozřejmě jich mám plno, kdo ne. Ale tomu, komu na vás záleží, jsou naprosto ukradené. Prostě vás má rád jen tak. Věc, které jsem dlouho nemohla uvěřit. A tak jsem se snažila být super nej, ve všem co šlo. Zbytečně. 

3. Zklamání jsem nahrazovala dalším zážitkem

Intenzivní pocity jsou skvělé, ale hloubka je to, oč tu běží. A tu vám neposkytnou. Objevit ji musíte samy v sobě. Jak? Pokládáním otázek a hledáním odpovědí, které nenajdete v celém širém světě, ale jen uvnitř svojí hlavy. 

Pozitivní shrnutí

Všechny tyhle faily sice znamenaly spoustu slz, ale zároveň mi v hodně věcech otevřely oči. Přehodnotila jsem vlastní přednosti a slabiny a čelem se postavila svým strachům, které jsou mou největší brzdou ke štěstí. Tak mi držte palce, ať je překonám. Budu to potřebovat:)

6 komentářů

  1. Držím palce, jste dobrá, že se na věc díváte otevřenýma očima ! Šá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne ždycky se mi to daří, ha, ha, ale snažím se na maximum:)

      Vymazat
  2. Je to výborný!!
    Intenzita je něco jiného než hloubka; to dneska hodně lidí má tendenci zaměňovat.
    Super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak... jen potřebuju někoho, kdo to vidí taky.)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)