Stránky

V čem letos na ples?

Ne že bych se na nějaký chystala. Ale nemůžou mi ujít online i offline konverzace dívek a žen, které narozdíl ode mě umí i tancovat a výběr róby berou dost vážně. Zkombinovala jsem jejich postřehy se svými módními sny a dala dohromady tři dream outfity - skoro jako pro Popelku.)

1. Nekonečná ženskost

Svěží alternativa k upnutým korzetům, které frčely, když jsem maturovala já (2004). Divoké květiny, průhledné materiály, lehce odhalená kůže a přitom naprostá volnost. Lodičky krémové, ty nejpohodlnější jsou prý z Rakouska. Pokud ale půlku večera plánujete strávit na parketu, investujte do těch tanečních

Šaty s průramky, pohodlné lodičky a náramek z Eppi



2. Třpyt minimalismu

Sexy střih osázený cvoky mi připomíná moje milovaná devadesátá léta. Přesně tohle bych si oblékla v době, kdy mi bylo 19/20. Hot look byl tehdy prostě nejvíc. Ale nebudu lhát... oblékla bych si to klidně i teď.)


Šněrovací lodičky, kabelka od Matt&Nat a šaty s výstřihem

3. Nahá elegance

Sním o nich posledních pět let. Nikdy se mi nepovedlo dohledat zdroj, vím jen, že je pod touhle fotkou (krapet nekošer) někdo nabízel k ušití na Fleru. Až se ale na nějaký ples budu opravdu chystat, tak je jasný, co si beru.) A jinak tady vidíte, jak nadčasové umí věci být. Když se povedou, tak je prostě nosíte do roztrhání těla. 

Šaty z boardu No Trousers na Pinterestu, zdobený náhrdelník a snové botky INCH2


 Hmm, a teď bych šla plesat.)) Ale i volnej večer o samotě je fajn, takže jdu koukat na Narcos Mexico:)

Žádné komentáře

Okomentovat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)