Stránky

Tři stěžejní události na Designbloku 2019.

Letos to byl docela fičák. Poprvé jsem si užila i doprovodné večírky, potkala dooost zajímavý lidi a přiznám se, že zážitky tentokrát předčily design. I ten mě ale samozřejmě zaujal. Takže tady je letošní koktejl toho, co mě na 21. ročníku Designbloku dostalo nejvíc. 

1. Design

Lucie Koldová pro Master&Master

Porcelánové hrnky na kafe zdobené výšivkou By Bro.

Stolky spojené jen provazem od Petry Šťastné, která je tvoří pod značkou Atepe

2. Workshop

Přihlásila jsem se na něj ryze z praktických důvodů, protože prostě potřebujeme nový věšák a žádný se mi nikde moc nelíbí. A byla jsem nad očekávání nadšená, protože se mi to a) povedlo podle návodu, aniž bych něco spletla.) b) naprosto skvěle jsem se odreagovala a dost brzo to plánuju zopakovat. 



Kouzelnou věc z šesti tyčí vymysleli kluci ze studia Hermann&Coufal.

3. Ohlasy na druhý díl Nordic Speciálu

I když na něj od léta dostávám moc příjemnou odezvu, ať už z on-line světa nebo od profíků z oboru, pohled na to, jak po něm živí lidé z masa a kostí přímo před mýma očima baží, je prostě k nezaplacení.) Letos jsme totiž a stánku Marianne Bydlení neměli hostesky, ale byli jsme tam přímo my z redakce. A já jsem fakt ráda, že jsme z naší kreativní laboratoře vyšli na světlo, protože jsem mohla bezprostředně sledovat reakce na to, co pro vás píšu. A to bylo moc fajn. 

Stavili jste se u nás?.)

Tak zase za rok.

Žádné komentáře

Okomentovat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)