Stránky

Nábytek z kanclu

Je až neuvěřitelný, kolik novýho se pořád vyrábí a kolik starýho (funkčního) se vyhazuje. Naštěstí se dá lecos zachránit. Třeba kancelářský nábytek z firmy, kde se potkali moji rodiče. S novým vlastníkem se mění lokace a stará budova se bourá. Těsně před demolicí jsme vyrazili obhlídnout, co by se nám hodilo do našeho mikro doupátka. Casting na nové spolubydlící vyhrály knihovna (uvidíte příště) a organizér na kolečkách, který vám ukážu hned teď. Po natření je z něj parádní noční stolek. 

Komiks Prázdnota pomáhá všem, kdo něco ztratili. Někdy vám ho představím víc.
Změnu barvy ocenila i Mia. Černá je prostě dobrá. A s kapkou růžové ještě lepší.)

 Stav předtím. Korupus a madla byly černé, šuplíky potažené nehezkou hnědou dýhou. První, třetí a čtvrtý jsme přelepila černou páskou (dá se na ni i kreslit křídou), druhý natřela akrylovou barvou.


Odstín Baby růžové je z obchodu Aladine v Římské, kde mají naprosto všechno, co si kreativní člověk může přát.) Natírala jsem dvě vrstvy, štětcem číslo 14.

3 komentáře

  1. Páči sa mi:-)
    Možno by Vás zaujímal tento kabát a vôbec táto slovenská značka, len sa mi stratila adresa sk a cz, ale ja si myslím, že ich poznáte:-)
    https://www.buffetclothing.com/products/rainbow-coat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm, ten by se mi libil.) Celkove maji zajimavy veci. Dekuju za odkaz.

      Vymazat
  2. Ahoj souhlasím, výroba jede pořád a všeho je nadbytek od aut až třeba po ten nábytek. Taky se snažíme recyklovat věci co to jde taky jsem si kupovala nějaký takový nábytek do pracovny a před pár dny se mi u skříněk upadli dvířka tak stačil šroubovák 2 šroubky a skříňka je stále funkční. A doufám že ještě nějaký ten rok poslouží než ji hned vyhodit a tak se to doma snažím praktikovat se vším.

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)