Stránky

Máme podium!

Nevím, co jste během karantény dělali vy, ale náš děda nezahálel a postavil nám pódium. Domi má tak konečně svůj kreativní/studijní koutek, kde vyrábí LPS propriety a brzy tady zasedne ke gymnaziálním učebnicím. Od září:) Mini patro vznikalo několik týdnů z mixu dřeva, které bylo tak různě k dispozici. Natřené je olejem a krásně voní. Do budoucna ho chci nějak zkrášlit - natřít zábradlí, položit na něj kobereček apod. Ale zatím jen fetuju to lesní aroma a jsem happy, že můžu konečně otevřít okno, aniž bych si musela stoupat na stůl:)


Pódium




Jak si můžete povšimnout, konečně už máme hotové posuvné dveře (na místě, kde obě místnosti dřív odděloval jen oblouk). A taky asi vidíte, na čem Domi aktuálně frčí - plakát 9 a 3/4 od Laformy prozrazuje Harryho Pottera. Tabule a postavičky Hoppera a Eleven zase Stranger Things. Uvidíme, s čím přijde na podzim, až pozná nové spolužáky.) A čím víc to doma šperkujeme, tím jsme radši za pojištěnou domácnost. Člověk nikdy neví, co se může stát a je lepší usínat v klidu. 

10 komentářů

  1. Tak to je super, děda moc šikovný! Ať se v něm Domi dobře učí! ;-) Pěkné dny, Iveta

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je velká paráda!!! A když se otevřou dveře, je za nimi co? Prosím foto :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné! Taky by mě zajímala dispozice bytu. Zvláštní je okno takhle vysoko, ale zase vás možná trochu inspirovalo k takovéhlemu parádnímu jevišti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to 38 metrů čtverečních, 2kk s oddělujícím obloukem, který je teď nově zakrytý posuvnými dveřmi. A ano, vysoká okna vybízela k pódiu (nápad naší babičky, zrealizoval děda:)

      Vymazat
  4. a já si na nyxu říkala, že je mi ten interiér nějak povědomý :D je vtipné jak se některé platformy prolínají.. btw je to krásné (LEJIMADA from NYX)

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)