Stránky

Adventní kalendáře 2020

Některé jsou každoroční klasikou, další reflektují aktuální situaci spojenou s pandemií. A úplně nový je i ten náš. V praxi to znamená, že máme každé prosincové ráno o zábavu postaráno. Tak si ji pojďme shrnout. 


1. Čtyři sáčky po šesti dárcích

Kalendář z tašek jsem chtěla udělat už dlouho, ale povedlo se to až letos. Zvažovala jsem minimal nálepky s číslem, jenže fixy jsou rychlejší, takže to vyhrály.) Větev je z chaty, světýlka z Tchiba a stužka z květinářství v Dejvicích, které má podle mě ty nejhezčí věci v Praze.  


2. Adventní kalendář ZOOT

Každý den buď drobný dárek nebo sleva na konkrétní značku, kolekci nebo druh oblečení. Stačí jen rozlousknout oříšek

3. Advent v ZOO

Divili byste se, jak zvířata vnímají karanténu. Všímají si roušek u ošetřovatelů, chybí jim podněty z běžných dní a ZOO samozřejmě řeší výpadek příjmů. Proto připravila na každý den překvápko, které si můžete prohlédnout v kalendáři. A skrz stravenky přispět na jídlo pro zdejší obyvatele. 

Tygr malajský Johann si svoje masové překvápko vybral už 1. prosince. Musel si ho ale vydolovat z krabice. 


4. Kalendář Déčko

Každý rok ho otevíráme se stejným nadšením. Hrajeme hry, koukáme se na pohádky a znovu a znovu čteme komiks s Ježíškem.

2 komentáře

  1. Adventní kalendáře mi po vánocích chybí snad víc, než Ježíšek a pohádky :D. Je to skvělý vynález a konečně je s více věcmi, než jen s čokoládou. (Kterou se sice nedá pohrdnout, ale i tak je fajn mít z čeho vybírat.)

    OdpovědětVymazat
  2. Charles has taught at quantity of|numerous|a variety of} institutions together with Goldman Sachs, Morgan Stanley, Societe Generale, and many of|and a lot of} extra. Whether you’re an employee, a business business or a non-profit group, we’ll show you the types you’ll need to finish to use for a playing license. Each software is completely different and it is difficult to supply a specific time frame. A multi-national corporation will take far longer to finish than a sole proprietor who has lived his or her whole life in Minnesota. The Gambling Enforcement Division believes that many essay contests meet the statutory definition 점보카지노 of a "guess," and that the winners of such contests are selected by likelihood.

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)