Stránky

Originální český blog

Tak se jmenuje nové ocenění, které vytvořila design bloggerka a šéfredaktorka časopisu Bohemia Living Jana z iDesigner. Líbí se mi nápad ocenit zajímavé čtení nejen o designu, a moc mě těší, že Jana z Jane at home ocenila to mé.) 
Jak už to tak, bývá, s pochvalou přichází i zodpovědnost, a na mě teď je, abych podobně ocenila další tři blogy. Sleduju jich hodně a nestačím žasnout nad jejich kreativitou, která mě denodenně inspiruje. Ale přirozeně nejvíc tíhnu k těm, které jsou mi nejblíž. Stylem, výběrem témat i stejně založenou osobností, nebo mi to tak aspoň připadá.

V souladu s pravidly jsme vybrala tyhle tři:


Maaristaan aneb veřejně tajný deník jednoho táty - citlivé a zábavné čtení, při kterém mi cukají koutky i pookřívá srdce


Jak se bydlí - i když funguje dlouho, já jsem ho objevila teprve nedávno, a to ještě z pracovních důvodů, autorka ví.) Blog je zaměřen přesně na ty zajímavosti, které mě zajímají ze všeho nejvíc:)

Mámou-stylově - Říká se, že člověk je takový, jaký píše. Laskavě, zajímavě a poutavě píše Alizie, a přesně taková i je. Navíc takhle píše o věcech, které se mě bezprostředně týkají - například o tom, jaké to je být mladou a stylovou matkou.)

10 komentářů

  1. Gratuluju! Tvůj blog si cenu určitě zaslouží :-). Jsem ráda, že se ocenění líbí a vypadá to, že se bude šiřit dál. Super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za gratulaci i tenhle skvělý nápad, je opravdu super.)

      Vymazat
  2. Iri, moc děkuji za ocenění, moc si ho vážím! Škoda, že Ty už ho máš, bych Tě hned taky nominovala, jak pro obsah tak i skvělý, decentně barevný design ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, díky za chválu i Tvoje příspěvky, těším se hlavně na ty budoucí australské:)

      Vymazat
  3. Pomoc, pomoc! Co mám dělat, co mám dělat? (záchvat paniky - zhluboka nedechnout) ... moc děkuji, to mě vážně potěšilo! ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Iri, Janu dobře znám (v redakci časopisu BL je to moje šéfka) ;-), a tak dobře vím, že má skvělé nápady. Tohle ocenění je jeden z nich a tobě posílám obrovskou gratulaci! Rozhodně jsi byla oceněna právem!
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Vivi, díky za milá slova. A takhle nápaditou šéfku jen tiše závidím:)

      Vymazat
  5. Iri, moc děkuji, za tohle ocenění i předchozí pracovní nalezení mého blogu, obojí mě velice moc potěšilo! :-) Díky. A samozřejmě též gratuluji k ocenění Tvého blogu. Ehm, jsem si dovolila při této slavnostní příležitosti nabídnout tykání, mohu? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tykání ráda přijímám - je zábavné pozorovat, jak je mailová pracovní konverzace formální ve srovnání s tou v přátelském prostředí blogového světa:)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)