Stránky

Giveaway no. 2 - Lístky do kina

Po loňské nudě je letošní filmová nabídka celkem nadupaná. Provozovatelé kin se radují natolik, že sem tam utrousí i volňásky, které můžou být za chvilku vaše:) Stačí mi do komentářů napsat, na co máte v kině největší chuť - je to bolestný příběh krásné Anny Kareniny, pohádkový Pí a jeho život, nebo zaručeně cool Tarantino a jeho Nespoutaný Django? Ve hře jsou samozřejmě další možnosti - třeba emotivní muzikál Bídnici nebo Hobit, kterého si můžete užít i trojrozměrně - volňásky platí i pro 3D:)
Anna Karenina: pro mě stále volba no. 1.  Pořád ji odkládám, ale o to víc se těším:)
Tak se těším, co mi napíšete, když přidáte něco málo důvodů, budu chrochtat blahem, ale povinné to není:) Nutný je jen váš email a poprvé také přidání mezi mé pravidelné čtenáře přes Síť přátel Google - k téhle novince mě inspirovala Jituš z blogu Všechny mé tváře, která k tomu uvádí: "Vím, je to klišé, ale věřte, že tím chci zvýhodnit ty, co sem chodí pravidelně před pouhým kolemjdoucím, pardon:)" A to mi zní velmi rozumně, tak snad i vám:)

A nyní info k lístkům: Platí pro všechna kina ze sítě Cinema City v celé ČR do 31. ledna. Giveaway ukončím ve středu, abych ve čtvrtek lístky poslala, a v pátek nebo o víkendu (hned co řádně odvolíte.)) můžete vyrazit se svým miláčkem, kámoškou atp. - lístky jsou pro dvě osoby.

Výherce tentokrát nevyberu já, ale web Random.org (opět děkuju Jitce za inspiraci:))

Těším se na vaše filmové favority a přeju krásný pátek!

21 komentářů

  1. To je úžasná give away:))))
    Snad se vám bude Anna Karenina líbit, protože já odcházela velice zklamaná. Z Anny udělali tvůrci příšernou hysterku a mě na konci filmu absolutně nemrzelo, že skočila pod vlak. Knihu mám moc ráda, ale film byl pro mě zklamáním...
    Jsem za Bídníky, mám totiž hrozně ráda výpravné muzikály, škoda jen, že Anne Hathaway nebude ve film moc dlouho, ale i tak se těším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že se líbí:) No, co si budem povídat, ona i v knížce byla značně hysterická, to tyhle dramatické krásky holt asi bývají:)

      Vymazat
    2. To sice bývají, ale v tom filmu už to bylo opravdu příliš, ale budu zvědavá za názory po shlédnutí:) Třeba mi to jen tak přišlo.

      Vymazat
  2. já přidávám komentář mimo hru:) neb mám všechna kina ze zmíněné sítě nehezky daleko:)) já se už dlouho chystám na zhlédnutí Kareniny (a dokonce ani komentář "nespokojené" mne zatím neodradil):) na Hobita mě lákal můj milý, a já ač sama velká fanynka Tolkiena jsem v návalu učení nakonec nešla:/ no a konečně na Bídníky se asi vypravíme:DD I když dle traileru nejspíš některé pěvecké výkony budou vtipné...nicméně po shlédnutí Mamma Mia zastávám názor, že každý komerční muzikál musí mít svého Pierce Brosnana:DDD jinak to vypadá, že to bude velice dobré, emotivní kamera...velkolepé efekty:) tak snad nebudeme zklamaní:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kde prosímtě bydlíš? Myslela jsem, že jsou všude:)) Mama Miu mi nepřipomínej, to, že Cosettku v Bídnících hraje Amanda S. mě od nich jako jediné odrazuje. Nějak mi nepřirostla k srdci.

      Vymazat
  3. Já osobně bych také dala přednost Anně Karenině, už jsem na ní četla několik negativních recenzí, přes to vše si ale chci udělat vlastní názor a jsem na ni opravdu zvědavá. :)
    mail:khoufkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě negativní recenze zatím neodradily, uvidíme:)

      Vymazat
  4. Tak já se přiznám, že pravidelně chodím do divadla, ale v kině jsem nebyla ani nepamatuju :-( Anna Karenina je pro mě jasný filmový favorit, i když Tarantina mám hodně ráda. grunwaldova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já naposled byla v Národním na Louskáčkovi a kino si ani nepamatuju:)

      Vymazat
  5. Ahoj Iri..
    Konečně u Tebe a hned taková super pecka:-)
    Jednoznačně bych si přála vidět Aničku:-)Ať už se povedla,či nikoliv,miluji příběhy silných žen v jakékoliv podobě..
    Snad to výjde..NE snad,URčitě!!!!Těším se..
    Díky Brigit
    brigita.komjathy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, krásně nadšená reakce, bdíky za ni, udu držet palce:))

      Vymazat
  6. Páni, boží giveaway, ale nejsem si jistá, jestli se jí zúčastním, i když bych ráda, protože jsem v kině byla JEN jednou .. jinak několikrát se školou. Bohužel mám víkendy nacpané, tak bych se tam asi nedostala, ale tak uvidíme.
    Asi bych si vybrala Annu Kareninu, vypadá úžasně.

    Hanakova311@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zařazuju stejně, a když tak se dá osobě na druhém místě a ano, souhlasím, Anna - Keira vypadá božsky.)

      Vymazat
  7. Iris,
    škoda že nenabízíš dva lístky a hlídání k tomu - hnedka bych ti napsala obsáhlý referát ... :o).

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, já bych moc ráda na Annu Kareninu. Mám děsně ráda historické romány, carské Rusko a navíc nějak nemůžu najít nikoho, kdo by na ni chtěl jít semnou, takže možná budu muset jít do kina poprvé sama a vyhraný lístek by mi trápení trochu zmenšil :-)
    Markéta (marketa.koropecka@volny.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To on se určitě někdo najde, i když je lepší jít sama než s někým, kdo to neocení:))

      Vymazat
  9. Iri, mám úplně špatné svědomí, co všechno mi na tvém blogu ušlo! A v hlavě mi doznívá tvůj příspěvek, kde píšeš, ať jsme my matky na "dovolené" rády, že jsme ještě doma. Je to hrůza jak nic nestíhám a hlavně se stíhám na některé věci soustředit jen večer/v noci, kdy už mi to tolik ale nmyslí. Moc se mi líbí tvoje rubrika s designéry, návrháři, interview jsou skvělá!Na čtyři v tom taky koukám .) se stejným nadšením. No, snad nevadí, že jsem vše shrnula v jeden komentář a zrovna tady, kde se soutěží. Já bych na ty Bídníky, jak je to z histórie, škoda, že Great Gastby u nás bude až v květnu, na toho se taky dost těším. Jdu najít, jak se s tebou na Googlu spojit v přátelské pouto .)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, Caryfucko, ráda Tě tu vidím:) Když já ten příspěvek o mateřské psala z pohledu jednodětné - s dvěma to musí být o dost jiné.) A jsem ráda, že se Ti líbí má rubrika, zítra se můžeš těšit na její další pokračování - zase to bude holčičí a zase designérské.)

    OdpovědětVymazat
  11. hydroxychloroquine tablets 200mg is a drug that can be used to treat a number of different conditions, including lupus erythematosus, mycosis fungoides, psoriasis, rheumatoid arthritis, scleroderma. However it is not advisable for everyone to take this medication.

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)