Stránky

Korso Krymská

V sobotu se ve Vršovicích pořádal pouliční festival Korso Krymská, který se nesl ve znamení skvělého jídla a ještě lepšího designu. Rozplývala jsem se nad sladkostmi, pořídila nějakou tu módu od českých umělců a dokoupila poslední dárky k Domčiným narozeninám. A všechno jsem si pěkně vyfotila.)
Jako první jsem ochutnala čokoládové muffiny s malinovým krémem ve studiu MU Koncept. Slast.)
V MU Konceptu jsem taky koupila tohle super tričko od umělkyně Ludmily Smejkalové. Zjistila jsem, že Vitra židle je skvělá modelka.)
Abyste viděli, jak vypadá na těle, vyfotila jsem to ještě na real modelce - sobě, ha, ha.)
V Boho jsem narazila na makronkový ráj ... 
... a před Boho zase na vintage kolo. 
Na Designmarketu jsem se zamilovala do věcí od  Lindy Retterové. Na fotce její úžasné malované krabičky od sirek.
Domi jsem koupila Domalovánky, které se nejen vybravují, ale taky ...
... dokreslují. Dostala jsem úplně první a zatím taky jediný.) výtisk. Podle zájmu se budou tisknout další, tak vzhůru do toho.)
A pro Domi bude taky tahle TUTU sukýnka od Adélie
Na festivalu se vařilo a peklo, třeba i v remosce.)

12 komentářů

  1. Krasna akce!!! Ja posledni dobou nestiham absolutne NIC - porad planujeme a neco nakupujeme a vybirame kvuli stehovani, do toho nemoc, prvni narozeniny a operace nosni mandle, nestiham ani komentovat :-). Vzdycky mne uzasne navnadis!!! Mam silenou chut alespon na mini makronku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mate toho teda opravdu hodne ... tak preju, at vse ve zdravi prezijete a posilam aspin na dalku jeden sladky makronkovy pozdrav.)

      Vymazat
  2. Domalovánky jsou výborné! Ty by se nám hodily... A pro mě jednu (aspoň) makronku. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stačí napsat autorce přes ten odkaz a myslím, že je pro vás namaluje. A přeju brzké střetnutí s nějakou tou makronkou:)

      Vymazat
  3. Jé za kolik mají v Boho makronky? My je občas kupujeme v Paulu, jedna malá asi za 25 Kč (krabičku 4 prodávají za stovku). Tak jestli, vyjdou levněji tam :)

    OdpovědětVymazat
  4. Těch pět stálo 85 Kč, takže jedna za 17:) Jen nevím, jestli je nepečou jen na tyhle special akce ... fungují hlavně jako vintage obchod ...

    OdpovědětVymazat
  5. Tam moc jsem chtela jit v sobotu korzovat!!! Po navratu z Boskovic jsem to ale nedala. A navic jsme meli navstevu. Chjo. Tak snad pristi rok. Diky za report!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baby, nic není ztraceno.) - většina zúčastněných obchodů má denně otevřeno, nebude to sice stejná atmoška, ale jsou tak milí a vstřícní, že to bude stále velmi fajn:)

      Vymazat
  6. Milá Iri, děkuji vám za návštěvu u mne a bude mi potěšením, když se budete vracet.

    P. S. : Makronky, Kolo a Domalovánky vypadají skvěle. K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky děkuju za návštěvu, A Domalovánky jsou skvělé i v praxi, Domi to moc bavilo:) Teda ještě asi bude, zatím jsem domalovaly jen pár stránek:)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)