Stránky

Kate for Vogue

Kate Moss bude příští rok v lednu 40 let. A pořád je krásná. Aspoň podle fotek v červnovém vydání britské mutace Vogue, pro kterou ji nafotil slavný Patrick Demarchelier. Fotky, které vznikly v Karibiku na ostrově Saint Barthélemy, mají působit "Glamour" a zároveň "Holiday". Tak jak to umí jen Kate.




A takhle Kate vypadala v 19ti letech, kdy se v roce 1993 na obálce britské Vogue objevila poprvé.
A abyste si nemysleli, že topmodelky jsou bezchybně krásné úplně pořád, přidávám ještě fotku Kate z roku 2002, kdy byla čerstvou maminkou dcery Lily Grace.


Brouzdat s Kate časem můžete ve fotogalerii Vogue, která tuhle britskou topmodelku zachycuje od počátku kariéry až po současnost. Dechberoucí jsou hlavně záběry velmi mladé Kate, kterou scoutka modelingové agentury objevila na letišti. Tehdy 14ti letá kráska, která se vracela z dovolené s rodiči, ještě netušila, jak moc se jí brzy změní život.)

13 komentářů

  1. Kate je nádherná! Ona snad nestárně! A fotky se opravdo moc povedly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda jo ... Baví mě porovnávat tu titulku z roku 1993 a teď. Jak se jí ta tvář proměnila.

      Vymazat
  2. Kate ma neuveritelny smrc a bezkonkurencni styl a jeste ke vsemu stale krasna, zboznuju ji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, má neuvěřitelný šmrnc, skoro na každé fotce.

      Vymazat
  3. Já musím říct, že Kate nemám ráda a nechápu, že zrovna z ní dělají ikonu - nemá proč být vzorem pro jiné, rozhodně ne svým chováním. Když ji ta aféra s drogami ještě více pomohla v kariéře, je to jakoby říkali - když budete drogovat, dotáhnete to daleko... To rozhodně není správné :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že to je právě to, co na ní lidé zbožňují. Dělá všechno po svém, ale vždycky ji to projde. Dokázala se prosadit v době super krásek se svým "jiným" vzhledem, který je posledních dvacet let braný jako naprostá dokonalost. Mně se líbí její drobná postava, dlouhý nohy a zajímavá tvář. Ale myslím, že je extrémně fotogenická, ten typ obličej, co mu kamera vyloženě prospívá. Naživo jsem ji teda neviděla, ale má sestra ji potkala na Glastonbury a říkala, že celkem obyč.)

      A co se týče drog, určitě není správné, že kokain je její životní styl, ale tak je to pravděpodobně u 90ti procent všech lidí z téhle branže. I českých modelek. Je to hrozný, ale soudit to nebudu čistě jen proto, že na vlastní kůži nikdy nepocítím co tahle práce obnáší. My vidíme jen ty krásné fotky (a díky paparazzi občas i ty ošklivější.)

      Vymazat
  4. Ta fotogalerie je skvělá :), to se zase zabavím místo učení :D.
    Kate je krásná, pravda pravdoucí :)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to je super:) Dávám si to postupně jako relax mezi prací.) Teď jsem u roku 2006 a čtu, že právě Kate stojí za návratem džínů s vysokým pasem.)

      Vymazat
  5. Dodnes vlastně nevím, jestli je Kate vlastně hezká. Vlastně dokáže vypadat šíleně i dělat šílené věci. Jedno je ale jisté, vždycky vypadá stylově a nikdy se neokouká, mně prostě baví!;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se někdy zdá až bechderoucně krásná, jindy drze zajímavá a bez nalíčení docela obyč, je to chameleon.)

      Vymazat
  6. Mne se teda jeji fotky i ona hrozne libi a nejak od modelek neocekavam, ze budou vrcholem ctnosti. A navic ma za manzela meho oblibeneho Jamieho z The Kills, proste Kate ma dobry vkus :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem svýho času zase měla slabost pro Peta Dohertyho a Johnnyho Deppa asi ani nemusím zmiňovat.))

      Vymazat
  7. Ona je prý poslední z té generace supermodelek 80. a části 90. let. Fotky jsou krásné, mám ráda retro 60. let.

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)