Stránky

Nebe v NEB.O

Přiletěla mi starší sestra, která žije v Londýně. Chtěla jít na večeři někam do centra. Na mě bylo vymyslet kam. V centru jsem kvůli práci každý den, ale nic pořádného tu neznám. Napadly mě jen tři podniky. Třpytivé Café Jewel, kosmopolitní Buddha Bar a Cafe Mistral, které má sice občas pomalejší a ne moc milou obsluhu, ale taky krásný nature interiér. A pak moje láska přišla se čtvrtým tipem. Asisjkou restaurací v Perlové ulici NEB.O. Vzhledem k tomu, že se tu podává thajsko-vietnamské menu, a moje sestra žila nějakou dobu v Thajsku, šly jsme tam. A udělaly jsme dobře! Jídlo výborné, obsluha skvělá a minimalistické prostředí se "Star Trek" dekorací vtipné.)

Sestřina vintage kabelka skvěle ladila s logem restaurace.)
Já jsem v Thajsku nikdy nebyla, ale sestra říkala, že chuť je autentická.) Za sebe můžu říct, že jídlo bylo prostě skvělé:) A dostupné. Za tři (byla s námi ještě mladší sestra) hlavní jídla, dezerty, láhev vody Perrier, nějaké nealko a dva koktejly jsme zaplatily kolem tisícovky.

Zelená palačinka s kokosem a šlehačkou mě přivedla do naprosté extáze.)

Po skvělé večeři jsme šly ještě do shop&café návrhářky Natálie Steklové, které se nachází v posledním patře s terasou v domě Hudební nástroje na Jungmannově náměstí. Starší sestra byla nadšená z šatů od Natálky, mladší zase z toho, že jsme ji dovolily ochutnat víno (bude jí 16). Ale fakt jen trošku, mami, přísaháme.)

Na modelce vidíte, jaké trendy vládnou v Londýně.) Nevím, jak to ta holka dělá, ale vždycky umí být trendy a přitom "svá". Jeans - Acne/ Shoes -Dune/ Blazer - Ralph Lauren (vintage)/ Bag - vintage


Příjemnější obsluhu žádná z nás nezažila.) A ještě jsme jako pozornost podniku dostaly meloun:)

12 komentářů

  1. No tak to muselo být úžasné! Vše přesně podle mého gusta včetně Natálie Steklové, která je moje horká favoritka :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Baru, bylo.) Fakt moc fajn večer. Dámská jízda na jedničku:)

    OdpovědětVymazat
  3. Na obě dvě místa musím zajít :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Asijskou kuchyni miluju. Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  5. jéé, to musím vyzkoušet" My chodíme na thajskou do Noi(újezd), a to je teda pecka ti povídám!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem vyzkoušeli zrovna minulý týden a jako jídlo super, prostředí taky, ale ta obsluha?? Hrůza. Skoro jsme jim tam snad vadili nebo co.)

      Vymazat
  6. Přidávám do seznamu na příští návštěvu Prahy! Už jsem o Neb.o slyšela, ale od Tebe to zní víc důvěryhodně, takže díky za tip! :-)

    VELKÁ giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, zaručuje se, že nebudeš zklamaná.)

      Vymazat
  7. Zelená palačinka vypadá zvláštně:-P

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)