Stránky

Pastelové léto

Za mých krátkých vysokoškolských studií jsem skoro výhradně nosila černé oblečení. Když někdo někomu popisoval, jak vypadám, tak většinou řekl: "Drobná, černovlasá a má všechno černý." Ani vlastně nevím, proč jsem tu barvu měla tak ráda. Zeštíhlit jsem tehdy nepotřebovala, to až dnes.) Teď ale miluju hlavně pastely, obzvlášť v létě ...

Tyhle šaty jsme pořídila na jednom holčičím bazaru, který pořádala kamarádka. Všechny účastnice donesou svoje věci, které už nechtějí, a (po domluvě s ostatními.) si vezmou cokoliv, co se jim zalíbí.

Na fotce mám přes rameno pastelovou mini kabelku, která je složená ze tří taštiček. Při hledání věcí celkem praktická věc.)

Moc ráda bych si tohle léto pořídila i pastelové páskové boty. Při procházení Pařížskou ulicí jsem si jedny vyhlídla v Pradě ...

Ale dostupnější asi budou ty z Manga.) Jen nevím kterou barvu, nejlíp totiž vypadají všechny pohromadě:)

www.mango.com

A z Manga jsou i tyhle krásný lehce růžový šaty:

Pinterest
A na závěr pastelová inspirace pro dny, kdy není úplně vedro. Tak jako dneska.)


Pinterest
Co vy a pastely - taky je máte rádi?

31 komentářů

  1. A hele, puntíky! :) Rozkošné outfity, moc Ti to sluší. Co se týče barvy bot, byla bych pro mint, mám tu barvu moc ráda. A jen taková poznámka na okraj: mohla bys mi, prosím, definovat, kde přesně potřebuješ zeštíhlit??? Já totiž žádnou takovou partii na Tobě nevidím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ta partie, kterou máš Ty vypilatesovanou.)) A děkuju:)

      Vymazat
  2. Pastelky ti sedí! i přes černé vlasy a výrazné brýle jsi jemný typ:)třítaštička mě naprosto fascinuje! to bych vážně potřebovala, furt někde hrabu jako blázen:)a ten poslední inspirační obrázek je super:) já mám z pastelek ráda starorůžovou, krémovou a i mint:) modrá a lila mi bohužel moc nejdou k typu, ač se mi na druhých taky líbí:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, jsem jemný tip, děkuju, to zní hezky:) A ty Tvoje tři nej odstíny jsou i moje nej, i když pro barvu lila mám taky slabost.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. I já je zvažuju, přece jen je to taková letní barva.) Akorát se mi k ničemu moc nehodí.

      Vymazat
  4. Moc ti to sluší, Iri !! A pastelky ? Ty teď ♥
    Ale dřív tomu tak nebylo. S černou jsem na tom byla obdobně: total black :-) V Paříži jsem "obohatila" uniformu o bílou a šedou v malýh dávkách. Extravagantní a/nebo barevné byly maximálně jen doplňky. Až v New Yorku mě místní obyvatelky přimněly zařadit bár barev do mého šatníku. I do práce tam chodí "neuvěřitelně" barevné (proti Evropě) ale stále very chic. Taky jsem tam "objevila" a adoptovala šatové kostýmky - když je potřeba do práce decentní tmavý kostýmek a na after-work stačí sundat sako, nahodit bijoux a z pouzdrových šatů jsou super koktejlky. Od té doby co žiju v Provence, kde 300 dní v roce svítí sluníčko, kupuji výhradně vše bílé a pastelky :-) 
    Krásné pink&mint léto!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zajímavé, jak se Evropa i v módě drží při zemi.) A pastelový šatičky při procházkách po Provence - to je jeden z mých letních snů:)

      Vymazat
  5. Iri jsi kočka! Pastelové barvičky v létě také miluju. A černé období mám rovněž za sebou:-D. I když... barvy jedině s černým zákaldem!;-) Krásné pastelové léto, paa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc.) A černá z mojí skříně samozřejmě taky nezmizela, jen už tam není vedoucí:)

      Vymazat
  6. Iri, já se ppřiznám, že černá je mojí stálicí v šatníku už léta. Občas ji doplníím decentním barevným doplňkem (kabelka, hodinky, to mi stačí). Ale teď v létě taky kupodivu nosím barvičky. Pastělově žlutou, jemně lososovou!(na mě výkon) a moc se mi líbí pudrově růžová.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No léto k pastelům prostě svádí, i když to letošní zatím ne moc často.)

      Vymazat
  7. Haha to znám,o mně se vždycky říká ta červenovlasá v černém a s červenýma botama:D Černá je u mě stálice,na pastelky moc nejsem:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak u Tebe to je jasný. Ty seš prostě black and red girl.) A moc Ti tahle kombinace sluší!

      Vymazat
  8. Iri, moc Ti to slusi, krasne jemne divci :-) ten posledni model s tema mentolovejma kalhotama jsi vybrala taky skvele, pastely muzu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo, strašně se mi ta kombinace líbí a taky ta její postava.) A moc díky!

      Vymazat
  9. Jsem taky pro pastel v létě. A v těch šatičkách jsi pořád jako studentka:-)) Mango taky můžu - sandálky i šatičky jsou krásný....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, to mě jako čerstvě 29ti-letou potěšilo:)

      Vymazat
  10. Šaty jsou krásné, i ty z manga :). Pastelové barvy zbožňuju :).

    OdpovědětVymazat
  11. Ja tú Paríž z toho jednoznačne cítim, aj keď som tam ešte nebola, a tie sandálky budú z Mango.

    OdpovědětVymazat
  12. Já v létě ujíždím na bílé, ale teď se mi ve skříni nahromadilo několik věcí v lososové barvě. Jinak bych brala ty třetí odshora!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na lososovou jsme kdysi zanevřela, protože jí bylo plné Quelle, ale teď jí taky docela přicházím na chuť.)

      Vymazat
  13. Iri , jsi kočka a evidentně i typ na pastelové barvy ...pastelové barvy mi moc nesluší, ale líbí se mi a tak často beru do kabinky pastelové věci, které pak zase vracím, jdoumi trochu výraznější barvy, ale celkově jsem spíš na barvy zěmě, hnědá , šedá cca 50 odstínů :-) , černá- samozřejmě, bílá, béžová a tak, no a z barev to je často modrá, žlutá, starorůžová a podobné:-) Botky bych tedy já brala žluté a béžové i přesto , že se mi líbí mentolové a růžové :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ale taky hodně na šedou.) Vlastně od doby, co jsem viděla fotku křehce krásné černovlasé modelky oblečené do šedého tílka a sukně. Usoudila jsem, že v šedé bych se mohla přiblížit její nadpozemské kráse:))

      Vymazat
  14. Krásná inspirace. Já jsem s barvami občas šílená, střední škola - modrá na všem a pak nastalo dlouhé období fialové, které teď ruším a vracím se ke klasice, černá, béžová, maximálně barva na šátku nebo kabelce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Modré a fialové období zní zajímavě. Od někoho jsme kdysi slyšela, že fialová je barva deprese, tak je dobře, že období už je pryč.)

      Vymazat
  15. Jůů, konečně Tě vidím! (já vím, ode mně to sedne...) Jsi přenádherná, více fotek pls :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bello, moc děkuju:) Zrovna dneska nějakou fotku plánuju, mám na sobě nový tmavě modrý šaty z Manga a večer vyrážím do víru velkoměsta.) A ano, Ty už se taky ukaž:))

      Vymazat
  16. pastelky jsem nikdy moc nemusela, a i když jsem je nosit zkoušela, už jsem se k nim nevrátila...ale to se může samozřejmě změnit..aktuálně mě nejvíc baví základní barvy jako je bílá, černá a modrá džínovina...

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)