Stránky

Šaty od KOKO

Blíží se konec prázdnin, což znamená i konec nošení letních šatů. Já jsem si letos pořídila čtvery nové. Každé z nich mají něco do sebe. Tmavěmodré z Manga se hodí do klubu, bílé od Chi-Chi pro hodně horké letní dny, černé z Time Out zase do kanceláře. Nejuniverzálnější jsou ale tyhle pruhované s dírou na boku od KOKO, které jsem tohle léto nosila asi nejčastěji. Na procházky, na večeři, na grilování i k vodě. Pořídila jsem si je už v květnu na pouličním festivalu Korso Krymská, kde jsem se do nich na první pohled zamilovala ve studiu MU Koncept.

Taky jste si v dětství rádi hráli u klepadel?.)
Původně mi šaty byly asi ke kolenům a tak jsme si je nechala trochu zkrátit, aby byly víc šik:)
Konec přehlídky. Úsměv na závěr.)

Za značkou KOKO stojí umělkyně Jana Kochánková, která se věnuje převážně malbě a sochařství. Taky ale učí jógu a samozřejmě šije. Svoje kresby pomocí sítotisku přenáší na látku, ze které podle vlastních návrhů šije nejen šaty, ale taky třeba trika, tuniky nebo legíny. Propojení umění a módy v jejím podání se mi moc líbí a tyhle šaty určitě nejsou jediným kouskem, který od ní ve skříni budu mít. Modely od KOKO můžete koupit v obchodech Kuráž nebo Julius.

18 komentářů

  1. Není důležité, aby byly šaty pěkné, ale aby ti to v nich slušelo a sluší a moc. :-) Pěkné fotky. A klepadla? Ano, taky to bylo místo našich setkání. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme na nich i cvičily - toče a výmyky.) Až se divím, že se nám nic nestalo:) A moc děkuju!

      Vymazat
    2. Ano, to jsme někteří taky dělali. :-) Já jsem většinou byla ten blázen.

      Vymazat
  2. Ty budeš vypadat sexy, i kdybys na sobě měla pytel od brambor :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, kéž by.) Ale bohužel nejsem Kate Moss, která si ten pytel fakt vezme, a hned je z toho módní trend:) Ale moc děkuju, Baru.)

      Vymazat
  3. Veľmi zaujímavé šaty!

    Pozývam Ťa na giveaway o krásnu peňaženku Desigual GIVEAWAY DESIGUAL

    OdpovědětVymazat
  4. Saticky jsou hezky rafinovane a Ty sexy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Ali, myslím, že je Koko moc pěkně vymyslela.)

      Vymazat
  5. ještě ten konec léta nepřivolávej :( :D taky mám několikery nové šaty a tolik jsem si jich zatím neužila, ještě v to teplo, aspoň na chvíli, doufám! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, že ještě bude teplo:) V září určitě bude minimálně ještě jedna koupačka.) A navíc se vrací devadesátky a tehdy se nosily šaty a sukně přes kalhoty, tak třeba je užiješ i na podzim a v zimě:)

      Vymazat
  6. Šaty Ti nesmírně sluší, Iri! Jenže, jak už poznamenala Barbora, Tobě bude slušet všechno. Tak je to. Nicméně, mými nej favority, jsou stále šaty Chi-Chi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a vyřídím to Josefině, bude mít radost:)

      Vymazat
  7. Uh, odvážné šatičky, co naplat, můžeš si je dovolit. Taky jsme si tam rádi hráli, ano, ano. Na té poslední fotce mi připomínáš mou 19letou příbuznou, je moc hezká;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, děkuju, mně stačí už jen to, že je jí 19.))

      Vymazat
  8. Moc ti to sluší! Šaty se mi taky moc líbí, je vidět, že ten střih vymyslel někdo, kdo má takové jiné myšlení. A klepadla - to moje mělo bohužel ostřejší hrany a jak jsem skákala přes ty tyčky, tak jsem jednou špatně našlápla, no nebylo to zas tak hrozný - stačila mašlička, ale od té doby jsem tam nevlezla :D

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)