Stránky

Iri má vlastní kolekci.

Nic sice nenavrhla ani nevyrobila, ale za to pěkně zorganizovala věci, které se jí líbí.) Z některých už se doma těší, některé si zatím jen veřejně přeje. Jsou mezi nimi renovované poklady z minulosti, čerstvé nápady mladých tvůrců i léty prověřená klasika. Většina z nich patří do domů a bytů, pár se jich ale vejde i do kapsy. A za to, jak krásně se kolekce vyjímá, patří velký dík Evě (za barevné sladění) a Matějovi (za naprogramování barevného sladění.) z Dejmidarek.cz.


Ukázka z kolekce, kterou najdete na Dejmidarek.cz

A teď proč to celé vzniklo: Přes online projekt Dejmidarek.cz si můžete vést seznam vysněných přání, která vidí vaši zaregistrovaní přátelé. A při zvláštních příležitostech jako jsou třeba narozeniny, svátek, nedávné Vánoce nebo nadcházející Valentýn.) vás vaši blízcí mohou překvapit tím, že vám přání splní. Když se tak rozhodnou udělat, dárek se zarezervuje, aby ostatní věděli, že touhle věcí už vás potěší někdo jiný. Vám ale info o rezervaci zůstane skryto, takže nemáte tušení co a od koho dostanete. Jisté je jen to, že to může být jedno z vašich přání.)

Dejmidarek.cz zároveň slouží jako inspirace, o kterou se stará sekce Tipy na dárky, jejíž novou součástí jsou kategorie jako je Valentýn nebo právě tipy blogerek. Je pro mě velkou ctí, že jsem ji takhle mohla zahájit, a budu mít radost, když můj výběr někoho inspiruje k pořízení dárku, který potěší (i kdyby jen jeho samotného.) Tipy na dárky a další inspiraci najdete taky na FB a Pinterestu tohoto nadějného start upu, který založil jeden moc sympatický mladý pár.) 

Z Pinterestu Dejmidarek.cz - krabice na koláč ze sociálního projektu EnsaimadArt, DIY kitty květináč, talíře s žirafou od britské designérky Yvonne Ellen a špunt s ledním medvědem od dánské značky Propaganda.

14 komentářů

  1. Iri, ani nevím, jak poděkovat za dokonce dvojité umístění Tvém nákupním seznamu... To je čest, díky moc!
    Strašně moc se mi líbí ty stolky, dřevěný a ilustrovaný.
    Až bude čas, určitě si svůj seznam taky vytvořím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty si hlavně můžeš vytvořit i takovej stolek:) Hned bych si ho přidala na seznam.)

      Vymazat
    2. V případě, že takovej pěknej retro stolek seženu někde ve frcu, dotáhnu domu, přešmirgluju, natřu, nalakuju a pak teprve budu moct něco nahoru namalovat. Ale vlastně, proč ne, cíl na jaro, jako práce na terase, to by mohlo jít... :D

      Vymazat
    3. No, vidíš, a hned máš na jaře co dělat:)

      Vymazat
  2. Výborný nadpis, paní ... !!! ... :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten hrneček mě zaujal. A ten komiksový rámeček by taky nemusel vypadat špatně.. no rozhodně máš originální vkus:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten hrneček je skvělej, fakt supr vynález.) A komiksovej rámeček se taky moc povedl. I když jich je na trhu spoustu, buďto jsou nudný nebo naopak přeplácaný. Tenhle je tak akorát.) A díky:)

      Vymazat
  4. Iri, kam na ty nadherny poklady chodis? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to je tak, že když člověk celej den nedělá nic jinýho, než že kouká po pěknejch věcech, tak mu pak těžko něco unikne:)

      Vymazat
  5. Je to skvelý nápad, celá kolekcia aj stránka ako taká. Založím si konto aspoň pre seba, nieže by sa chystali priatelia registrovať, ale aspoň budem viac asertívnejšia keď ma niekto bude pýtať čo mi kúpiť. Mám síce rada prekvapenia, ale tých !hm zaujímavých darčekov! bolo už dosť si myslím, xixi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha, ha, to si myslím taky.) A těším se na Tvůj profil a přání, tuším tuším, že bude na co koukat:)

      Vymazat
  6. naozaj zaujímavé tipy :) pekná kolekcia

    pozývam ťa na môj blog a luxusnú giveaway: http://camomille-sign.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)