Stránky

Nakrátko

Protože jsem to plánovala opravdu dlouho, mám radost, že k tomu konečně došlo. Vlasy jsem si nechala zkrátit přes domácí zákaz, takže se cítím tak trochu rebelsky a odvážně.) Od své lásky sice poslouchám pseudovtipné poznámky o tom, jak teď chodí s klukem, a jestli si plánuju hrát na drsňačku, ale nenechávám se rozhodit. Změna byla v mých očích k lepšímu, tak si ji náležitě užívám. 








Autorem mého sestřihu je Petr Hoferica - majitel kadeřnictví label.ph. v Týnské uličce, kde jsem se stříhala úplně poprvé, ale rozhodně ne naposledy. Kadeřnitví má kromě skvělého šéfa taky krásný interiér s autorskou grafikou na zdech.

Kadeřnictví label.ph. v Týnské uličce

44 komentářů

  1. Kocka ! Sekne ti to mozna i vic nez predtim:) Me na tomhle radikalnim zkracovani bavi to, ze s nim vzdycky odpadnou i starosti. Aspon u me to tak funguje.... Verim, ze pritel si brzo zvykne...Jo a na nekterych fotkach fakt vypadas jak drsnacka, ale to byl asi zamer, ze?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a máš úplnou pravdu - tohle je přesně ten střih a délka, se kterými člověk nemusí dělat skoro nic. A stráví míň času mytím a sušením. V létě uschnou, jen co vyjdu ven.) A s tou drsňačkou - záměr to učitě nebyl, ale je to docela příjemný bonus. Působit křehce je zavazující. Ale možná to spíš dělá ta bunda:)

      Vymazat
  2. Iri táto dlžka Ti naozaj sekne, ja tiež stále skracujem :) môj drahý je našťastie s týmto v pohode, to práve ja sa ho stále vypytujem či nemá pocit, že žije s chalanom hihi:D no a niekedy to riešim, ženskejším oblečením. Pekný deň!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš dobrý.) Ale mně to roste rychle, takže do svatby třeba budu zase dlouhovláska:) Jinak díky a kontrast krátkých vlasů s ženským oblečením se mi moc líbí. Jen teď nějakém nestíhám a jsem za kluka v obojím:) Ale až najdu chuť a čas, pěkně se zas načančám.)

      Vymazat
  3. Iri, vypadáš báááječně!!! Trošku závidím - já s mýma kudrnatýma vlasama nikdy něčeho takového nedosáhnu... (ale to si nestěžuju! svoje vlasy mám ráda!). A teda nevím, v jaké společnosti se pohybuje Tvůj drahý - ale jako klučičí sestřih mi to teda nepřijde ani náhodou!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lucko, já celý život chci vlnité vlasy!!!:) Dokonce to zašlo tak daleko, že jsem si jednou nechala udělat i trvalou. Nedopadlo to úplně dobře:) A můj drahý má na tyhle věci takový názor, že když je nějaká holka nakrátko, tak je to lesbička.))

      Vymazat
  4. Týýjo, to je překvápko :-) Sluší moc Iri, no myslím, že Tobě by slušelo všechno :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, děkuju, ale pamatuješ si, že si mě zrazovala, žejo?:))

      Vymazat
    2. No protoze me to taky jednou chytlo a pak jsem toho zkaceni litovala, vlasy mi dorostly az za dva roky. Ale pokud jsi s ucesem skalopevne spokojena, tak neni co resit a navic k Tvym jemnym rysum se hodi vic ;-)

      Vymazat
  5. Nejkrásnější Iri, neuvěřitelně ti to sluší! Tomu se říká dobrý nápad! Trés chic .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiši Oli, moc děkuju, a Tys mi byla docela inspirací. Že se nemusím bát:)

      Vymazat
  6. Nádhera - velká pochvala kadeřníkovi a Iri za odvahu!

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherný sestřih, rozhodně není čeho litovat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky, lítost se zatí nedostavila, tak snad ani nepřijde.)

      Vymazat
  8. Iri, u mě dobrý:-) Krásný obličej snese všechno!

    OdpovědětVymazat
  9. Sice už jsem Ti to řekla několikrát, ale takhle černé na bílém to má obzvlášť váhu - moc Ti to sluší a byl to výborný nápad! :) Hezký víkend!

    OdpovědětVymazat
  10. Jednoznačně krásné, nejkrásnější! Můj muž zase od mládí preferoval krátkovlasé holky. Čím kratší vlas, tím lepší. S jinou snad ani nechodil. A lesbičky nejsme ani jedna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nechápu onu přímou úměru mezi délkou porostu na hlavě a intenzitou ženství ...

      Úplně beru,
      že někdo chce mít doma "princeznu",
      ale ty kecy okolo některých mužů ... Audrey Hepburn na ně!!! ... :o)

      Vymazat
    2. Děkuju mým krátkovlasým kolegyním z blogerské branže:) Zrovna vy dvě jste důkazem, že to jde žensky i bez dlouhých vlasů. Jste mým vzorem.)

      Vymazat
  11. Iri, promiň, ale souhlasím s tvou láskou. Vypadáš jako chlap.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, nic se neděje, já v tomhle případě budu dávat na mínění většiny.)

      Vymazat
  12. Rozhodně ti to sluší. Je jen málo holek, který se mohou pochlubit tím, že jim sluší krátké vlasy....Třeba již zmíněná Audrey - vůbec se mi nelíbí!
    Já osobně se snažím mít vlasy co nejdelší (zatím to moc nejde), takže bych do něčeho takového vůbec nešla. A hlavně, by mi to neslušelo, takže za odvahu, klobouk dolů. :o)
    Jinak ty malby na zdi kadeřnictví mě hodně zaujaly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, ale jinak jsou to jen vlasy, za chvíli dorostou, a za ten pocit změny to stálo. A ty ilustrace mě právě taky hned zaujaly, talentovaní grafici z Mělníka je prý mají na svědomí.)

      Vymazat
    2. Dřív mi vlasy rostly jako z vody, ale potom jsme si je zničila a poslední čtyři roky jsem ráda za každý cm, takže tě v tomhle obdivuji.
      Takových kadeřnictví je málo, zatím jsem takové alternativně pomalované viděla jen jedno.

      Vymazat
  13. Jsem pro:-D! Já vyzkoušela všechny délky a krátká je prostě pro mě nej. Sluší ti to moc:)

    OdpovědětVymazat
  14. Iri.Je to krasny strih.A slusi ti.Nekdo tu napsal,ze krasny oblicej snese vse.Souhlasim.A co Domi?Valerie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a Domi říká, že mamince to sluší, když je nakrátko, i když má vlasy dlouhý. Dět jsou nej:)

      Vymazat
  15. Chlapa si teda představuju trochu jinak :-D Ty máš fakt pěknej obličej, takže si mi líbily i ty dlouhý vlasy. Je pravda, že krátký sluší málokomu! Ale tohle je takový fresh a moc se mi to líbí. Připomínáš mi jednu kamarádku ne bogerku z Prahy.

    OdpovědětVymazat
  16. Báro, moc díky! A napsalas to přesně, je to takový fresh, nebo aspoň já se v tom tak cítím.) A to, že Ti připomínám nějakou kamarádku, se vůbec nedivím, protože z nějakého záhadného důvodu každému někoho připomínám. Kamarádku, sestru a dokonce i přítelkyni jsem několikrát slyšela:)) a Myyna zas v Berlíně vyfotila graffiti holky, co vypadá jako já. Fakt se mi tohle stává strašně často a vždycky se tomu musím smát:)

    OdpovědětVymazat
  17. Je to opravdu krásný střih, taky nad něčím takovém uvažuji, ale bojím se, mám kulatý obličej ;) opravdu ti to sluší.
    Šárka :)

    http://sisters-hoods.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Iri, moc Ti to sluší, máš hezké rysy a dlouhý krk. Já zkrátila až s dětma a vůbec nelituju. Každých pár měsíců můžu vypadat jinak. A můj muž řeší důležitější věci. Hezký týden!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A Taky ti to sluší:) A ta Tvá poznámka k důležitějším věcem je docela trefná, to doma vyřídím.)

      Vymazat
  19. Moc pěkné, mívala jsem dost podobný střih, o kousek delší - nemohla jsem si ho vynachválit.
    http://pixiestinyworld.blogspot.cz/2011/06/new-hair.html

    Moc ti sluší! :)

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)