Stránky

HOUSE OF FASHION

Na poslední chvíli jsem stihla navštívit prodejní výstavu českých a slovenských návrhářů House of fashion, která se do 31. srpna pořádala v Galerii GUD v Kafkově domě. Akci zorganizoval mladý návrhář Jiří Kalfař, od kterého jsem si pořídila neuvěřitelně krásnou košili. A taky neuvěřitelně krásně zlevněnou. Přehlídky se zúčastnily návrhářky Mirka Horká a Kateřina Geislerová, značka kabelek Mumray, Odivi, designér Miro Sabo, duo Veršatyl a další tvůrci. Vzala jsem tam i Domi, která na mě pořád volala: "Mami, podívej, tyhle šaty jsou tak krásný"! To jsou přesně ty chvíle, kdy jsem šťastná, že mám holčičku:)

House of fashion 2014 - prodejní výstava českých módních návrhářů. Přehlídku kolekcí Odivi, Kateřiny Geislerové a Mira Saba do svého programu zařadila i aktuální akce Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend.
A tady už je zmíněná košile by Jiri Kalfar, ke které patří i odnímatelné červené provázky. Pan návrhář, který byl ten den v obchodě, mi říkal, že tenhle doplněk se dá samozřejmě nosit jakkoliv nebo vůbec, ale že on sám si představoval ho takhle přehodit přes rameno. 
A tady je: Návrhář a organizátor celé akce Jiří Kalfař.

7 komentářů

  1. Líbí se mi, vypadá to super, určitě S provázky!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky:) No provázky jsou na mě docela odvážný, ale určitě je někdy vemu s sebou ven.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja by som zobrala von provázky aj s pánom návrhárom...:)))

      Vymazat
  3. Provázky jsou hodně originální, líbí moc!

    OdpovědětVymazat
  4. Jee s tou Domi jsi mi pripomnela moji neter se kterou jsme byly se segrou na nakupech a ona litala po obchode a nosila ji saty a vubec tam tak blbla, no byla uplne kouzelna haha tajy bych jednou chtela holcicku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Ti přeju, aby jednou jo a pak blog budete psát spolu:)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)