Stránky

Krásný projekt Hnst.ly bude v Zahradě na niti pořádat svůj první pop-up shop

Nadchnout se pro krásné věci je snadné a většinou je to otázka několika vteřin. Zjisit, jaká cesta stojí za jejich vznikem, už je ale těžší. A taky to trvá o něco déle. Když už se do toho ovšem pustíte, čeká vás úžasné dobrodružství, během kterého se dozvíte spoustu nových věcí, a poznáte krásné příběhy zajímavých lidí. Své o tom ví blogerka, stylistka a fotografka Bára Perglová, která stojí za projektem Hnst.ly. Jak napovídá samotný název, Bára objevuje práci poctivých tvůrců, kteří v souladu s přírodou navrhují a vyrábí nadčasově půvabné věci. Kupředu je nežene touha po penězích nebo úspěchu, ale nadšení a vášeň, které jejich výrobkům dodávají jedinečné kouzlo. Vy je přes Hnstl.ly můžete obdivovat a také koupit. 

Porcelánové pohárky, misky a další krásné věci od Šárky
Dřevěná prkénka od Matěje 
Oblázkové vázičky od Míši
Ať už si ze zdejší nabídky interiérových doplňků nebo přírodní kosmetiky vyberete cokoliv, máte jistotu, že každá věc byla vyrobená s láskou k přírodním materiálům a poctivému řemeslu. Virtuální svět poctivě krásných věcí se navíc koncem listopadu na dva dny přenese do centra Prahy. Hnst.ly bude 28. a 29. listopadu pořádat v Zahradě na niti svůj první pop-up shop. Z následujících řádku se dozvíte, na co všechno se během něj můžete těšit.

Zahradu na niti ve Školské ulici v Praze v roce 2012 otevřela zahradní architektka Lenka Hrubá. Najdete tady nádherné kokedamy, které Lenka vyrábí tak, aby přežily v našich podmínkách. 
Téma nadcházející akce bude zaměřené na smysly. Touhu po sladké chuti uspokojí domácí cukrovinky od týmu Hnst.ly a taky sušenky a makronky od fantastické cukrářky Terky. Uklidňující atmosféru tajemné zahrady plné levitujících rostlin provoní přírodní mýdla od Dvou koček, jejichž tvorbu pop-up shop představí spolu s dřevěnými a oblázkovými novinkami od Matěje a Míši. A těšit se můžete samozřejmě také na porcelánové skvosty od Šárky. Zároveň se tady objeví věci od nových Hnst.ly tvůrců a vy budete mít jedinečnou šanci je vidět dřív, než budou publikovány na webu. Těšte se na pletené přehozy, které vám zútulní zimu, a taky na rukavice, čepice a šály z alpačí vlny, jež vás krásně zahřejí. Stejně jako domácí punč, který se během pop-up shopu bude podávat. 

"Akce bude pojmutá spíš jako event, u kterého chceme, aby se tam lidé cítili dobře, a přišli si za námi klidně i jen popovídat," říká Bára s tím, že připravovaný pop-up shop stejně jako celý Hnst.ly projekt dělá hlavně proto, že ji to baví. "Náš záměr je ukázat lidem krásné poctivé produkty naživo, aby se do nich mohli zamilovat stejně jako my, když jsme je viděli poprvé," doplňuje.

Zakladatelka Hnst.ly Bára Perglová
Já se na návštěvu Hnst.ly pop-up shopu strašně moc těším. V pátek 28. listopadu vyzvednu Domi ve školce "po o" a vyrazíme:) Těším se na sladkosti, krásné poctivé věci i osobní setkání s Lenkou a Bárou, které zatím znám jen virtuálně. Novinky ze světa Hnst.ly můžete sledovat na blogu a Twitteru. A pokud se chcete podívat, jaké krásné věci by si Bára přála, mrkněte na její kolekci pro Dejmidarek.cz

12 komentářů

  1. Tak to bude určitě super! Hnst.ly mě moc baví, tak Báře přeji, ať všechno klapne! A moc se těším na reportáž, Praha je pro mě bohužel trochu z ruky :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, ale zase jsme silně motivované reportovat o akci tak, jak nejlíp to půjde:)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Určitě některý z dalších pop-up shopů bude i mimo ni:)

      Vymazat
  3. Prkénko tmavá velryba <3, takové hledám už hodně dlouho..moc děkuju za tip!!!

    Prima start do nového týdne,
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No rádo se stalo, taky je to můj velký favorit:)

      Vymazat
  4. Opět mě mrzí že to máme do Prahy tak daleko. Báře moc fandím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, musím si víc vážit toho, co všechno tu máme:) Jak jsem psala výše, budu reportovat!

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)