Stránky

Jak to u nás letos dopadlo s adventním kalendářem

Stejně jako loni jsem si představovala, že s Domi vytvoříme nějaký krásný DIY kalendář, do kterého jí na každý den připravím malé překvapení. Stejně jako loni jsme se k tomu nedostaly. Když už bylo jasné, že tuhle variantu opět nestihneme, začala jsem se ohlížet po kalendářích, které se dají vytisknout, koupit nebo zkonzumovat. Vyhlídla jsem si jich hned několik a jeden z nich už skoro skončil u nás doma. 

Po domečkovém kalendáři z Mr Prinatbles koukám už dlouho a zase to s ním letos nevyšlo. Tak příští rok.
Naše Domi miluje tučňáky a tenhle by jí jistě udělal radost. Na advent by ale jeden nestačil.)
Tyhle adventní krabičky z Tchiba jsou ideální právě pro uložení malých adventních radostí. 
A tenhle adventní kalendář si asi ještě koupím. Pro sebe.) A příští rok dám do krabiček malá překvápka:)
Už to vypadalo, že skončíme u klasického čokoládového, který koupíme v nejbližším obchodě, ale nakonec ne. Objevila jsem totiž nejkrásnější adventní kalendář na světě, a i když to zrovna nebyla levná záležitost, nedokázala jsem odolat. Pro hračky od německé značky Playmobil, jejíž nabídku postaviček jste mohli obdivovat i na letošním Desigbloku, máme s Domi zkrátka slabost, a tak jsem věděla, že z vánočního kalendáře bude šílet. A taky že jo. Doufám, že si s ním budou hrát taky její budoucí sourozenci i moje vnoučata:) My si ho zatím naprosto užíváme a každý den se těšíme na nové mini překvapení.

Adventní kalendář od Playmobil
Součástí balení je tahle papírová skládačka, do které každý den přidáváte nové věci.
Koníček byl pod číslem 1 a stále patří k nejoblíbenějším.
Andílek s miminkem v kočárku ale taky vede.)
A do těchto saní 24. prosince usedne ten, který naděluje dárky. K dispozici má pero a wishlist.)

Doma jsem dostala vynadáno, jaké že to kupuju drahé hlouposti, ale mně takhle zkrátka někdy přepadne touha splnit Domi to, po čem bych já sama v dětství toužila.) Taky to tak občas máte?

11 komentářů

  1. Jéé ten je krásnej! Já Sáře taky občas koupím něco, nad čím se rozplývám hlavně já, ale nakonec z toho má taky radost. Tak co, dětství má jen jedno, tak ať si ho užije se vší krásou!

    OdpovědětVymazat
  2. Ano. Letos jsem se také utrhla a také koupila adventní kalendář od Playmobilu. Já musím brát vše, co odráží realitu, tak máme tu vánoční domácnost a na konci bude svítící stromeček a už teď vím, že malé návštěvy si s tím vyhrají dost a dost. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, spřízněná maminkovská duše.) Já se taky těším, že si pohrajou i kamarádky, jen doufám, že mě pak nebudou jejich rodiče proklínat, že musí pořizovat stejné věci:) Na hračkách se u nás holt moc nešetří.)

      Vymazat
  3. ooooh, síce som už o niečo starší, no domečkový kalendár by sa páčil aj mne :))

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak to je super, protože to znamená naději, že Domi bude bavit hodně dlouho:)

      Vymazat
  4. U nás byl hitem dva roky po sobě, je nádherný jen je tam spoustu malých pidi věciček a to pro mrně 10 měsíců moc není a ten větší by to válel všude tak letos skončilo u čokoládového. Jediné co je děsná darda je ta cena toho Playmobilu :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, jsem zvědavá, jestli se nám v celé podobě uchová do příštího roku.) Pidi věcí je tam opravdu hodně, Domi se strašně těší na Noemovu Archu, ale ty zvířátka jsou velká asi jako můj nehet.) Ale už jí je pět, je fakt pečlivá a svědomitá a dává si na svoje věci sakra pozor, tak snad se nám kalendář nepoztrácí...

      Vymazat
  5. No ten kalendář který jste si nakonec s Domi vybraly je nejlepší. Ten by nadchl i mě! :D
    ...I když teď mám chutě na ten čajový...

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)