Stránky

Intenzivní týden

Vzhledem k tomu, že jsem na volné noze, trávím docela hodně času sama. Jen já a počítač. Doma, v kavárně, v knihovně, a když je hezky, tak někde v parku. Občas si dopřeju malé rozptýlení a vyrazím s někým na pracovní schůzku. To jsou ty vzácné dny, kdy si místo tepláků ráno oblékám džíny.) Minulý týden byl ale co do setkávání s ostatními opravdu hodně intenzivní. V kontaktu s lidmi jsem byla skoro pořád a tak jsem si mohla vytvořit pořádnou zásobu na další osamělé dny. A jak minulý týden vypadal? Tady je shrnutí, ke kterému se budu vracet vždycky, když se mi bude stýskat po tom, že vedle sebe nemám žádné kolegy.

Pondělí

Vyzvedla jsem Domi ze školky a vyrazily jsme na Prague Design Week. Povídali jsme si s Romanem a Dominikem z projektu NARKi, vyzkoušely jsme workshopy u skupiny Nalejto a Lenky Malíské a objevovaly krásné věci od talentovaných českých tvůrců. Pak jsme přišly domů a já jsem psala a psala. Výsledkem je reportáž na Bonami.  



Úterý 

Vstávala jsem ještě za tmy, abych byla včas na letišti. V sedm ráno jsme  letěli do Dánska, odkud jsme vlakem dojeli do švédského Älmhultu, kde značka Ikea připravila setkání s novináři z celého světa. Viděla jsme zblízka všechny připravované novinky, které se objeví v obchodech třeba až za dva roky. První report z akce už je na blogu, fotky pak na FB

Dekorace z recyklovaného papíru
Lopatka a smetáček z udržitelné kolekce Nikkeby, která se dostane na trh v květnu 2017.
Šéf designu značky Ikea Marcus Engman
Středa

Den rozhovorů a velké nervozity. I česky je to těžké, ale formulovat své myšlenky a dotazy v angličtině je mnohem, mnohem těžší. Rozhodně mám na čem makat a co zlepšovat. Ještěže designérka Hanna Dalrot byla tak milá a trpělivá. A velmi inspirativní. 

Hanna na stoličce od Ilse. Nejlepší kombinace.)
Čtvrtek

Přišel den, na který se Domi moc těšila. Maminka se jí vrátila.) Trávíme čas u babičky na chatě, kde se svým bratrancem postavila dokonalý bunkr. Myslím, že tihle dva spolu jednou založí interiérové studio. Vidím tu velký potenciál:)

Studio Domi & Ettien nezapomnělo ani na krásné a praktické detaily - telefon, vintage hračka, sklenička na pití a pilník.)
Pátek

Píšu, píšu a píšu. Resty, které se nahromadily během dvou dnů, kdy jsem byla pryč, i report ze Švédska

Sobota

Na tenhle den jsem se těšila jako blázen! Čeká mě totiž báječná párty ve společnosti mých oblíbených blogerek - Moniky, Martiny, Radush, Oli, Sandry, Lucky, Šárky a Martiny z Nordic Day. Královská snídaně, návštěva Prague Design Weeku, skvělý oběd a příjemná káva  v nejkrásnější kavárně La Boheme. Načerpala jsem energii do konce roku, ale není to potřeba. Naše setkání si totiž zopakujeme už na podzim. 

Martina z My One Way



PDW
La Boheme Cafe
Neděle

Rodinná, uklízecí a odpočívací. Odpoledne jsme koukali na hokej, a i když Domi předchozí zápasy docela prožívala, prohra se jí nijak zvlášť nedotkla. Byla hlavně ráda, že má výjimečně dovolený chipsy, a to že jsme nedali ani gól, nijak moc neřešila.)

Intenzivní týden je pryč a je na čase vrátit se zpět do běžných pracovních dnů. Takže sedím v technické knihovně a píšu, píšu a píšu.)


10 komentářů

  1. Skvělý týden, ikdyž asi dost vyčerpávající! :)) Obdivuju, že dokážeš psát na veřejných místech, já musím mít vždycky naprostý klid a ticho. Všechno by mě rozptylovalo a koukala bych všude kolem. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je tvrdá škola četky ... .) Všichni ostatní šli po akci na drink, jen my z ČTK jsme seděli na lavičce, psali a modlili se, aby neselhala technika přenosu dat:)

      Vymazat
  2. Obdivuhodné, krásna a zaujímavaá práca,zaujímavé dni,zlatí malí :)))
    To fakt,toto všetko sa dá stihnúť,klobúk dolu !...trebárs aj veľký plstený,čo si kúpila dcéra a nosí ho a nechce sa dať odfotiť :)
    A dík za reportáže !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavé to bylo, ale každý týden v mém životě takhle rozhodně nevypadá:)) Ale děkuju za hezká slova, moc.

      Vymazat
  3. Setkání blogerek muselo být skvělé ,téměř na všechny vaše Blogy ráda chodím,bezva parta !!
    A většinou jste každá fotila něco jiného,ale všechny fotografie jsou FANTASTICKÉ !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi taky moc líbí, jak to každá pojala po svém. Až by člověk skoro neřekl, že jsme byly na stejných místech:)

      Vymazat
  4. Super týden, jdu to přelouskat :-) vítaná změna oproti nudlím u nosu ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné shrnutí a jak to Martě na tý první fotce sluší! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, moc:) A já se jdu na report podívat k Tobě!

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)