Stránky

Prázdninové outfity

Zdraví vás opálená, odpočinutá a energií nabitá Iri, která si po sedmi letech dopřála dovolenou u moře. Bylo to skvělé a krásně rodinné. Po roce intenzivní dřiny plné tvůrčího psaní jsem týden bez počítače opravdu potřebovala. U sebe moje dvě lásky a spoustu času na třídění vlastních myšlenek. A k čemu jsem došla? Že mě to po letech vášně k interiérovému designu začíná táhnout k módě.) Přechod ale bude velmi pozvolný. Poslední roky jsem si toho moc nepořizovala a tak nemám vůbec co na sebe, což se ukázalo i teď v Turecku. Střídala jsem v podstatě dvoje šaty, tílka a džínový kraťasy. Většinu času jsem ale stejně trávila v plavkách a taky mě zachránilo triko od zoot originál, které mi krylo má spálená záda. No, znáte to. Domi jsem zodpovědně pravidelně mazala  ze všech stran a na svou kůži zapomínala. 

Triko od Zootu jsem nosila naopak, protože se mi strašně líbí ten lodičkový efekt. 
Tohle jsou jedny z těch dvou. Modré šaty, které jsem si pořídila na posvatební párty  před pěti lety. Teď už se hodí akorát k té vodě, ale já je pořád miluju. Ekotaška LOQI z kolekce Cool people je z obchodu Brána k dětem
Photo by Domi na pláži Kleopatra ve městě Alanya
Důkaz, že přechod od interiérů k módě bude vážně pozvolný. Turecká  Elle Decoration.) "Normální" Elle jsem v obchodě nechala...
Kromě odpočinku jsem si dopřála taky pořádnou dávku inspirace, o kterou se s vámi samozřejmě postupně podělím. Čerpala jsem ji z místních tradic i zdejšího smyslu pro dekor a tak mám opět hlavu plnou nápadů. Nejdřív se ale musím vrhnout na plnění úkolů, které se mi za týden nahromadily v mailu... tak mi držte palce, ať je mám co nejdřív z krku.)

13 komentářů

  1. Jůů ty ses měla! A k těm letním outfitům ... však to k moři stačí, ne? :-) Sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nakonec jo, ale ne že bych netoužila po dalších šatech a tílkách.)) A děkuju moc, Baru.

      Vymazat
  2. Skvělý a zasloužený, troufám si říci =).
    Já už se taky nemůžu dočkat, i když to bude jen po dvou letech, potřebuju dobít tím nicneděláním na pláži a koupáním v moři dobít baterky..

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  3. haha, já na dovolené většinou nakonec taky nosím dvoje šortky dokola, snad sis dovču užila a těším se na inspiraci! Triko naopak je super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak už jsem teda hotová módní blogerka v tom případě.)) A inspirace bude co nejdřív.)

      Vymazat
  4. Vypadá to na úžasně prožitou dovolenou. Marně vzpomínám, kdy jsem u moře byla já....A také bych neměla co na sebe:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to skvělý. Přesně takový nebo ještě trochu lepší, než jsem si představovala. Přece jen jsem měla trochu strach, že budu pro Domi plnit roli animátorky, ale s ní byla taková legrace, že nás spíš bavila ona než my ji jako rodičové.)

      Vymazat
  5. Já bych tak jela k moři! Na pláž ti sice outfity stačily, ale léto ve městě si žádá své. Nákupy ti schvaluju a těším se na tvou módní inspiraci! A taky tu turecko-designovou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, přesně tak:) A Ty sis to krásně užila loni v Barceloně, co si pamatuju.)

      Vymazat
  6. To tričko takhle obráceně vypadá super! Vyzkouším. A k moři bych jela hned teď!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, dělá super ramena a kulatý výstřih vzadu zase hezky odhalená záda.)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)