Stránky

Návrhářka Hana Zárubová má novou značku pro děti TOTOE. Prodávat se bude na Designbloku.

Možná si vybavíte, že Hanka před pár lety navrhla dětskou kolekci pro značku Sunar. Oblečky to byly krásné, praktické a roztomilé, ale ne zcela v designérčině režii. To se teď ale mění. Návrhářka ve spolupráci s grafickou designérkou Martinou Černou z Imagery vytvořila samostatnou značku oblečení, která bude pod názvem TOTOE zahrnovat trička, kabátky a další oblečení pro děti ve věkové kategorii od narození do zhruba šesti let. Uf. Těsně to s Domi stíháme. Svou první kolekci autorky představí na Designbloku, kde se bude rovnou také prodávat. Cen se bát nemusíte. Jak Hanka říká v rozhovoru pro Czechdesign, nastavené jsou tak, aby si alespoň jedno tričko mohla dovolit každá maminka.

První kolekce dětské značky TOTOE. Kabátek je ze stoprocentní bavlny s elastanem, tričko pak z pobroušené bavlny s mýdlovým omakem,  foto: archiv Hany Zárubové, autorkou fotek holčičky a pytlíčku je Bára Prášilová

Pilotní část první kolekce zahrnuje 16 kousků a Hanka s Martinou, která pro značku vytváří vytváří všechny etikety, visačky, obaly i web, v ní pojímají vlka z různých pohledů. Někdy spíš abstraktně, někdy naopak hodně konkrétně. Rozhodně se prý máme na co těšit.) 


Další info ke kolekci najdete ve zmiňovaném rozhovoru, kde Hanka mluví i o tom, co ji ke vzniku nové značky nejvíc inspirovalo. Malá nápověda - za vším hledej muže.)

5 komentářů

  1. Páni, tak to se na designblok těším ještě víc. Miluju kombinaci dobré grafiky a designu. Pokud budou nějaké kousky za dobrou cenu, určitě něco mému synovci pořídím!

    Týna
    TP-Bloggers

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohla bych ještě poprosit o odkaz na jejich webové stránky?

      Děkuju :-)

      Vymazat
    2. Myslím, že se bude teprve spouštět...asi hned po představení na Designbloku:)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)