Stránky

Totoe na Designbloku!


Pamatujete si, jak jsem nedávo psala o nové značce dětského oblečení Totoe, kterou ve spolupráci s grafičkou Martinou Černou založila módní návrhářka Hanka Zárubová? Tak už je venku! Konkrétně v Holešovicích na Designbloku, kde ji najdete v openstudiu. Autorské návrhy, kvalitní látky a precizní zpracování. Myslím, že budete stejně paf jako já. A znám už i ceny. Nejsou nízké, ale vzhledem k uvedeným kvalitám bych řekla, že odpovídající. Bereme tričko a já sním o šatičkách, které jsou ale bohužel jen do velikosti 122.)


Sáčko Totoe, 2000 Kč
Tričko Totoe,  650 Kč



Šatičky Totoe s balónkovými rukávy a kapsami, 1100 Kč
Tématem první kolekce Totoe je vlk.)
Věci můžete koupit nebo objednat přímo na Designbloku, který potrvá do úterý 27. 10. K dispozici pak budou v showroomu nebo v připravovaném eshopu.

4 komentáře

  1. Škoda! Tuhle instalaci jsem vůbec nenašla. Mít doma miminko, tak mě to mrzí ještě víc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) No je tam v tm pruhu "z druhé strany". Jako pro ty malé děti je to ideální, ty se s maminkou ještě nahádají, že chtějí jedině oblečky s barevnýma zvířátkama:)

      Vymazat
  2. Viděla jsem a mohu potvrdit, že působí opravdu kvalitně po všech stránkách, prostě kus práce v každém kousku.Ještě že děti už jsou odrostlejší a já můžu jen nadšeně okukovat bez nákupů:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já to mám zlehčené tím, že třeba nad šatičkama jsem se rozplývala jen já, Domi říkala jako hezký, ale nejsou vůbec barevný... já bych je ale brala hned. Pro ni i pro mě:) Vůbec by se mi líbilo tuhle dětskou kolekci doplnit pár kousky pro maminku ve stejném stylu.

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)