Stránky

Jak vypadá návrhářská móda na skutečných lidech? Takhle!

Známe ho z kampaní, módních blogů a foto reportů z přehlídek. V českých ulicích ho ale vidíme jen málo. Z fotek působí tajemně, elegantně, někdy extravagatně, ale hlavně nedostupně. Vyšší cena a limitované kolekce oblečení od módních návrhářů ale mají svoje důvody. Patří mezi ně kvalitní materiály jako je hedvábí, kašmír nebo vlna, promyšlené střihy, které jsou výsledkem invence a originálního přístupu, a také omezený počet kusů. Když ale dobře vyberete, jde o investici, která se opravdu vyplatí. Na vlastní kůži jsem si to vyzkoušela při nedávném focení s Czechdesign, kdy se dívčí část redakce vydala do butiku Showroom., kde jsme si mohly cokoliv vybrat a nechat se v tom profesionálně vyfotit. A já můžu potvrdit - návrhářská móda se nosí skvěle

Nejdřív vám ukážu vymazlený výsledek a pak vás pozvu do zákulisí.)

Batoh PBG, triko Soolista
Tílko Soolista, sukně a halenka Marie Mukařovská

Šaty Soolista


Autorem krásných fotek je Jan Hromádko, který pro Czechdesign pořizuje většinu fotoreportů. Z poslední doby se mi moc líbí ten z designSupermarketu.

No a teď série mobilovek.) Některé už jste asi zahlédli u mě na Instagramu. Skoro všechno, co jsem ten den oblékla, jsem totiž dala hned sdílet.)) Tak moc jsem z té návrhářské nádhery byla nadšená.

Tak tohle je trochu ha, ha, ha. Tohle tričko od Eiri je totiž dětské.) Já jsem to ale nevěděla a říkala jsem si, jak je to sexy střih s odhaleným pupíkem:))

Taška PBG


Co vy a móda od českých návrhářů? Máte nějaký kousek a jste s ním spokojeni? Podělte se. Budu se těšit na komenty. Sestavuju si v hlavně totiž malý módní plán, kterým chci na několik dlouhých let vyřešit svůj šatník. A rady, tipy a zkušenosti ostatních jen vítám.

12 komentářů

  1. Pár návrhářských kousků v šatníku mám a je pravda, že se nosí tak nějak jinak. Marie Mukařovská se mi líbí moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A máte ji v Brně:) Jinak souhlasím. Nosí se jinak a lépe.)

      Vymazat
  2. Kabat uzasny, takove kousky zatim bohuzel nemam. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to já bohužel taky ne.) Ale ten hedvábný top a batoh jsem zařadila do plánu:)

      Vymazat
  3. jen mít na to dost korunek, hned bych něco pořídila! Jsem ráda, že jsem si pořídila alespoň pár kvalitních kabelek od mladých tvůrců, těmi se dá levný outfit skvěle doplnit. JInak moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt, já jsem pořád věrná Goshico a pořád mi krásně slouží. A moc díky:)

      Vymazat
  4. Taška na poslední fotce je naprosto boží, přesně ideální velikost pro mé školní a pracovní dny :D :) A batoh na prvních fotkách je naprosto úžasný, především ta barva,.... <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, taška i batoh jsou super a ideální je i ten jejich nadčasový tvar. Dávám do plánu:)

      Vymazat
  5. Plán bych taky potřebovala...po porodu mi je všechno velké :-D pořád čekám jestli něco přiberu a nebo mám začít nakupovat. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je ale docela příjemná situace, ne?.) To se plán bude určitě připravovat líp, než kdyby to bylo naopak:)

      Vymazat
  6. - ten kabat je absolutni fantazie ♥
    ja mam prozatim pouze sperky tuzemskych autoru a pred casem jsem oslovila studentku modni tvorby na umprum, renatu drackovou (ziskala i talent card), aby mi na miru usila sukni. prave to si myslim, ze je vybornej zpusob, jak se za prijatelnou cenu dostat k mladym autorsky odevnim pracem .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda.) Děkuju za super tip a jdu prozkoumat tu její vítěznou Identitu.

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)