Stránky

Poctivé dřevěné stolování s HNST.LY

Současná kuchyň je plná moderních přístrojů. Usnadňují nám práci a šetří čas, ale jejich technologický chlad je potřeba vyrovnat něčím vřelým, jemným a hlavně přírodním. Dřevěné misky, prkénka a vařečky Woody’s tohle všechno dokonale splňují. Půvabné tvary originálních kuchyňských doplňků jsou výsledkem zručné ruční práce, za kterou stojí Lukáš a Béda – dva šikovní truhláři z Hradce Králové. Jejich krásné výrobky z dubu, ořechu i třešně jsou k dostání v nové kolekci online obchodu HNST.LY.

Prkénka Woody’s z kolekce HNST.LY




Základem misek, vařeček i prkének, které se stanou vzácným klenotem každé kuchyně, je kvalitní dřevo. Lukáš s Bédou se při jeho výběru soustředí na zajímavé kousky, které výrobkům vetknou charakter. “Vybíráme si i kusy dřeva plné suků nebo napadené houbou. Tyhle kousky jsou ohromně ceněné, někde dokonce nechávají dřevo záměrně houbou nakazit. Když se nám podaří něco takového najít, je to malý poklad,” říká Béda. Truhláři tak využijí dřevo, které by bylo například ve stavitelství nepoužitelné. “Vady pro ně znamenají cestu k originalitě. Přístup Woody’s je pro mě krásným příkladem udržitelného designu,” doplňuje majitelka HNST.LY Bára Perglová.


Misky Woody’s před konečnou úpravou, která zahrnuje broušení a naolejování lněným olejem s včelím voskem. K dostání na HNST.LY, cena od 450 Kč.

Dřevěné doplňky Woody’s jsme si v HNST.LY zamilovali na první pohled i dotek. U misek nás baví jejich elegance a variabilní použití – můžete v nich servírovat salát pro celou rodinu, používat je na ukládání ovoce nebo je mít jako krásnou dekoraci nejen v kuchyni, ale třeba i v obýváku. Prkénka jsou sama o sobě skvostem, na kterém se dobře krájí a následně skvěle servíruje – ať už to bude výběr sýrů, malé jednohubky nebo třeba něco sladkého. Atypický tvar prkének a krása dřeva promění každé stolování ve výjimečnou událost - ať už půjde o nedělní snídani, malé posezení s přáteli nebo velkou domácí oslavu. 

Prkénko z dubového dřeva, 1150 Kč. Dubová mísa, 2190 Kč. Švestková supervařečka, 420 Kč. Vše k dostání v online obchodě HNST.LY.

Celý příběh dřevěných pokladů od Woody's najdete na HNST.LY. S jejich pořízením pak doporučuju neotálet, naše vzácné poctivé zásoby se rychle tenčí...

1 komentář

  1. Páči sa mi to prkýnko, pripomína mi to staré slovenkské drevenice a starú mamu :-)
    Pekný deň :-) !

    Veronika
    LivingByPaganicca

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)