Stránky

Soutěž o 4 volňásky na Meat Design Ostrava

Ve čtvrtek 24. listopadu budu nejspíš sedět na své pražské kancelářské židli, radši bych ale byla v Ostravě. V tento den tady totiž startuje jeden sympatický designweek. Pořadatelé Meat Design Ostrava slibují, že na akci pořídíte krásné vánoční dárky a odnesete si kousky, které zkrášlí váš domov. Obojí bych potřebovala.) V Ostravě sice nebudu, ale vy třeba ano a tak se vám budou hodit volňásky. Vyhrávají čtyři nejrychlejší komentáře pod článkem. Jednoduše mi napište, který z letošních vystavovatelů vás nejvíc zaujal. 




Nechci vás ovlivňovat, ale u mě vedou Verzone, Papírna a Hey Wolf

Detaily k akci hledejte na www.meatdesign.cz

12 komentářů

  1. Těším se moc, je těžké vybrat jedno jméno, ze loňských se těším na Andreu Tachezy, Soňu Malinovou, Zahradu na niti, jsem zvědavá na Mihulli a Uutěrky. A třeba mě nadchne nejvíc něco úplně jiného.
    Alena (kudlaka@email.cz)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem na Meat Designu ještě nebyla a tak jsem zvažovala, že bych zašla. No a s volňásky není nad čím zvažovat :-). Já se těším taky na Soňu Malinovou a Andreu Tachezy. A zvědavá jsem na By Myyna, Repello, Fatra, Pišlik, Kutulu, Papírna... No, určitě to bude nádherná podívaná. Děkuji, Hanka (h.sol@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hanko, prosíme ověřit dostupnost adresy, mail se nám vrací. Moc děkuju, Iri

      Vymazat
    2. Jéé, promiň, to bylo asi tou pozdní hodinou. Je to h.sol@centrum.cz. Díky moc, tohle je moje první výhra a já si to takhle pohnojím :-).

      Vymazat
  3. Mně se líbí wooli.sk Těším se na ně.Zdraví Veronika (sandholcova@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  4. Dobré ranko, moje srdcovka je Soňa Malinová a Papírna. Už se ale moc těším úplně na všechny !
    Martina ovcacictveraci@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Holky, jste rychlíci:) Moc děkujeme a co nejdřív se s vámi spojíme ohledně výhry.

    OdpovědětVymazat
  6. Iri, tak jsem to nestihla, ale nevadí :o) .... na Meat design půjdu i tak ... loni jsem byla nadšená a tak se moc těším na letošní ..... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Loni mě hodně nadchla Andrea Tachezy a Soňka Malinová, světla od polské firmy KAFTI, unikátní porcelánové vázy Milana Pekaře, nádherné židle od FORM DESIGN, LOO DESIGN-úžasný porcelán Lucie Ostrakové, Zahrada na niti a Kartoons .... letos si hodně slibuju od MYYNY /Markétky Jinochové/, naprosto dokonalého porcelánu Báry Diduchové a Petry Maškové, které tvoří pod značkou EMMA MAMISU, Verunky Mičolové VERVERDESIGN, na tapety od Lavmi, těším se i na Míšu Karovou alias MIHULLI a na originální "popelnicový nábytek" DESIGN FABRIKA.

      Vymazat
    2. Marki, děkuju za koment a užij si to:) Jinak vázy od Milana Pekaře taky miluju a taky ty od jeho ženy.

      Vymazat
  7. Skvělé! Děkuju mockrát za vstupenku, už se těším!
    Alena

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za vstupenku, vyrážím hned ve čtvrtek.
    Martina

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)