Stránky

Jak se bydlí s dětmi a bez dětí

Asi se shodneme, že jinak. A jiné jsou i vánoční dekorace. Uvědomila jsem si to při letošním zdobení skleněné karafy od studia LLEV, do které každý rok dáváme větvičky nasbírané při procházce. Je hezké sledovat, jak se jejich dekorování každý rok liší. A zajímavá je i představa, jak by karafa plná větviček vypadala v domácnosti bez dětí. Tohle bilancování mě přimělo ke vzpomíná na moje "svobodné Vánoce" v prvním nájmu v roce 2007, na Vánoce, když byl Domi rok a tak dále. K některým rokům jsem dokonce našla i fotky. Věřím, že vás pobaví stejně jako mě:)

Vánoce 2016

Takhle to u nás vypadá teď.

A takhle nudně černobíle by to pravděpodobně vypadalo, kdybych nebyla maminkou.) (Ty tapety jsou hrozný, musíme je vyměnit, ale nějak na to není čas...)

Naštěstí ale jsem a tak chodbu kromě Domčiných kresbiček zdobí i tenhle roztomilý tučňáček ze Zootu.
Třpytivou labuť od Sass & Belle bych si dopřála i bez dětí:)
Asijská kráska je od americké umělkyně Anahaty Katkin. Kolekci zasněných dívek vytvořila pro Ikeu.
 Vánoce 2015

Loni nás s Domi bavila zlatá barva a podle toho vypadala i karafa.
 Vánoce 2013


Ten rok jsme karafu pořídili v Harddecore, odkud jsou i vločky zavěšené na větvičky. Později jsme k nim přidaly ilustrované baňky. A já jsem tehdy fotila jen mobilem:)

Vánoce 2010

Bydleli jsme v mini bytě v centru Prahy a Domi měla rok. Stromeček byl malinký, bílý a stříbrně ozdobený. A já jsem tehdy neměla tušení, že jednou budu psát blog o designu:)


Vánoce 2007 

Bylo mi 23 a bydlela jsem v prvním nájmu a jak vidíte, vánoční výzdoba byla katastrofální :))

5 komentářů

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)