Stránky

5 důvodů, proč miluju ZOOT (plus giveaway o voucher v hodnotě 1000 Kč)

Někdy mám pocit, že ZOOT je tu s námi odjakživa, jindy ho vnímám jako módní start up, který se neustále mění a roste. Pravda je někde na rozmezí. Číslo 5 mluví jasně. ZOOT je pořád mladou, ale nikoliv začínající značkou, která se nám už stihla vrýt pod kůži. Denně pro ni makají stovky lidí a to nejen v Čechách, ale také na Slovensku a v Rumunsku. Loňský obrat překonal hranici 700 miliónů korun, což je o 56 procent víc než v roce 2015. Co pomáhá tvořit tak skvělá čísla? Emoce. Tady je mých pět ryze osobních důvodů, proč je pro mě ZOOT dokonalým synonymem pro love brand. 

Zoot slaví 5. narozeniny.

Osobní důvod číslo 1: Nosit "ZOOT" = být COOL.

Nejlepší je samozřejmě hledat nadčasovat, která vydrží roky. I takové kousky konec konců na ZOOTu najdete. Značka vás ale zároveň zásobuje pravidelným přehledem, co je cool, a jak to nosit. A to mě baví a inspiruje. Díky ní si užívám léto v sexy šatech, ve kterých se můžu cítit jako modelka. Z tisíce aktuálních trendů ZOOT vybírá ty nejlepší. 

Šaty Telly Weil

Osobní důvod číslo 2: ZOOT podporuje lokální značky

ZOOT lokál je sice v útlumu, ale pořád tady můžete pořídit spousty skvostů od českých značek jako je třeba V Páru, pietro filipi nebo Česká síťovka. Rozšířením do východní Evropy zároveň roste nabídka od designérů z Rumunska nebo Maďarska. 

Značku Pietro Filipi najdete v kolekci Premium, která je plná kvalitních materiálů a propracovaných střihů.

Osobní důvod číslo 3: ZOOT podporuje DOBRO

Konkrétně charitativní projekty, které mají smysl. Výsledkem jsou kolekce ZOOT DOBRO, s jejichž pořízením zároveň finančně pomůžete týraným pejskům (City souls), dětem z rodin v tíživé sociálně-ekonomické situaci (Zajíček na koni) a dalším dobrým projektům.

Kolekce City Souls je jedním z projektů, které podporuje ZOOT DOBRO.

Osobní důvod číslo 4: ZOOT vydává nejlepší firemní časopis

Baví mě jednotné téma, které se prolíná každou stránkou. Baví mě objevování nových knížek, jídel a fashion novinek. A úplně nejvíc mě baví rozhovory s člověkem z titulky. Teď aktuálně s Alešem Valentou, který se proslavil otočkami ve vzduchu, ale v hlavě to má pořádně srovnané...

Aleš Valenta na titulce nového vydání časopisu ZOOT.


Osobní důvod číslo 5: ZOOT miluje své blogerky a jejich čtenářky

Díky tomu mám možnost testovat designové novinky a hned vám o nich říct. Třeba o batohu pinqponq vyrobeného z pet lahví nebo o akvarelových fashion omalovánkách. Můžu pořádat zajímavé soutěže, jako byl třeba ZOOT Contest a taky teď jedné nebo jednomu z vás, kdo čtou tenhle článek, daruju voucher v hodnotě 1000 Kč. Stačí napsat do komentářů jeden další důvod, proč milovat ZOOT.


Těším se na odpovědi v komentářích, na které máte čas do 24. května.  

P.S.: ZOOT u příležitosti svého kulatého výročí spouští soutěže na sociálních sítích (o koloběžky, batohy nebo šaty) a přidává drobné dárky k objednávkám. Sledujte tedy Facebook a web, ať vám nic neunikne!

64 komentářů

  1. Miluju ZOOT protože můžete zkoušet kolik chcete a nikdo se blbě nekouká. Naše kamarádka s velikostí XXXL díky ZOOTu vyzkoušela 15 šatů (nemusela zaplatit X tisíc předem) a konečně něco vybrala a hodně jí to sluší. Už má třetí a nekončí.

    OdpovědětVymazat
  2. Na ZOOTu se mi líbí dětská kolekce. Teď jsem objednala šatky za super cenu. Dcerka bude mít originální šatník veselých barev, v němž bude radost chodit do školky. Hezký den, Pája

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím,
    souhlasím, že naprosto TOP je možnost objednání tolika kousků, kolik chcete a možnost vyzkoušení na výdejnách radosti!;-) Kromě oblečení oceňuji i designové záležitosti do bytu - mám moc ráda např.značku Sass&Belle;-)
    Fajn den, Karolína

    OdpovědětVymazat
  4. Zoot miluji proto, že výběr je opravdu rozmanitý a každý si tam najde to svoje! Ráda zde také nakupuji dárky pro kamarádky, protože člověk vždy něco najde.

    OdpovědětVymazat
  5. Možnost objednání více kousků a koupení jen těch, které sedí (bez placení předem), je super!
    Káča

    OdpovědětVymazat
  6. Velký výběr, velká možnost zkoušení a velká pravděpodobnost najití toho pravého pro snad všechny věkové kategorie :-) přeji Zootu ještě alespoň 0 za 5, ať se stále těší oblibě, protože si to zaslouží i za to, co jsi vyjmenovala výše :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Na Zoot se mi líbí, že si můžu v klidu doma u kávy vybrat a pak zaplatit jen to, co mi padne. Mám od nich už pár kousků, kabelek, bot, šatů. Je fajn, že každý den přidávají nové zboží. Zdravím Iveta

    OdpovědětVymazat
  8. Zoot miluji, protože je originální a zajímavý. Zároveň se vůči svým zákazníkům chová naprosto skvěle a to se cení. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj , 6. důvod ,proč milovat Zoot je ,že oblečení můžeš zaplatit až po vyzkoušení,
    takže když si koupíš něco ,co je ti velké/malé můžeš to v klidu vrátit a nic nebude účtováno. :)

    OdpovědětVymazat
  10. miluju zoot protože si můžu vybrat a vyzkoušet na jednom místě :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Uz jsem take nekolikrat vyuzila. Za me je to krome oblibenych znacek i servis - nesedi, nalep na balik prilozenou etiketu a posli bez placeni zpet, nebo vezmi vice velikosti a co nesedi, vrat - primo doporucuji na strankach. Za me jen pozitivni zkusenost. Diky za moznost souteze. M.

    OdpovědětVymazat
  12. Já obdivuju servis zákazníkovi...propracované od začátku do konce...milá obsluha,jednoduchý způsob vrácení...S.

    OdpovědětVymazat
  13. Protože v Zootu pracují milí a ochotní lidé :)

    OdpovědětVymazat
  14. Na Zoot objednávám celé rodině. Hlavní + je pro mě že nikam nemusím a jen kliknu, druhe + je že pokud mi to nesedí tak není problém s vrácením peněz a zboží. A další výhoda je, že na ZOOT jsou a značky o kterých bych se jinak nedozvěděla a o hodně bych přišla:)Martina Ochotná

    OdpovědětVymazat
  15. Možnost vyzkoušet a platit až co padne je skvělá, ale upřímně... já miluju ZOOT taky proto, že mi ve Výdejně radosti do tašky ke zboží pokaždé přibalí něco pro radost. Nedávno jsem dostala plnou hrst bonbonů a potěšila s nima celou rodinu. :-D

    OdpovědětVymazat
  16. Díky Zoot jsem poznala značky, které jsem doposud neznala! Dává možnost být in, originální a cítit se tak trochu jako modelka, která na světovém mole předvádí šaty od předních návrhářů! Umí nabídnout to nejvíc top, nejstylovější, co na každém neuvidíte.. A co se mu ještě povedlo? Poznala jsem, že nudné značky ze shopping center nemusí být zas tak nudné, jen si musíte umět vybrat ty top kousky a to právě za mě Zoot dělá :-)
    yoga.lucinda
    lucietka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Zoot miluji, protože je to obchod, který se nechová jako řetězec. Baví mě jeho hravý přístup v newsletterech, vzkazy v kabinkách a lidský až přátelský přístup v obchodních podmínkách. Nesetkala jsem se nikdy s nepříjemnou obsluhou. Vybírání oblečení a doplňků mě baví, protože zboží na jednom řádku se schválně pojí v šik kombinace. Díky!

    OdpovědětVymazat
  18. Na ZOOTu? to, jak věci dělají. lehce, svěže, hravě. jejich grafika, marketing a to vše = je něco výjimečného, něco, co tě baví sledovat a něco, co prostě chceš. a jejcih výběr módy je samo taky na jedničku! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  19. Zoot je boží, protože i přesto, že se s ním setkávám "anonymně" na internetu, připadám sis tímto obchodem v úzkém kontaktu - můžu si vybrat věci na míru, bez studu, když mi nebudou sedět a musím je vrátit. Pomůže mi najít přesně to, co potřebuji - o tom už se tady psalo,že si seženete přesně to svoje. Mě se na tom líbí to, že nejsem jen další zákazník, ale člověk, o kterého se Zoot zajímá a dopřeje mu přesně to, co hledá - jsem tu člověkem :)

    OdpovědětVymazat
  20. Líbí se mi design výdejen a hlavně to, že nemusím běhat po nákupním centru, ale všechno si v klidu doma vyberu. V.Belikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Tak vše už zaznělo..., právě teď mám ráda Zoot, neb Vám dali voucher, o který si můžu zahrát! dolez.m@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Když je mi ráno v práci mizerně, objednám si a odpoledne už zasloužená odměna čeká na výdejně...nehledě na to, že si můžu objednat i věci, u kterých si nejsem jistá, jsou příliš šílené nebo v úplně jiném stylu, a když nesedí, tak je vrátit. Často se z těchhle věcí "na zkoušku" vyklubou ty nejlepší kousky.

    OdpovědětVymazat
  23. miluju zoot protoze na me prodavacka jako v normalnim obchode blbe nekouka co ze si to jdu jako zkouset a vzdycky odchazim pozitivne naladena jak z prostredi cele vydejny tak z kousku co jsem si poridila :)

    OdpovědětVymazat
  24. Protože se těším s čím novým zase přijde

    OdpovědětVymazat
  25. Mně se moc líbí zákaznický servis, možnost všechno si naobjednat a vyzkoušet. A ty milé slečny na prodejně, to je paráda :))

    OdpovědětVymazat
  26. Objavila som zoot cez Veľkonočné sviatky, mám zopár odvážnych kúskov, aj ,,dobrú,, vestu od obľúbenej návrhárky, všetko prírodné materiály, obliekam a obúvam aj ostatných členov rodiny, najmä autist. syna a super, že skúšame doma a bez problémov vraciame:-)

    OdpovědětVymazat
  27. miluju Zoot, ptz maji skvelou sit pobocek po Praze se vzdy milou obsluhou a nejlepsi moznosti si veci v klidu ozkouset, ohmatat a rozhodnout se na miste :)

    a naposledy mi dali k nakupu cider <3

    OdpovědětVymazat
  28. Na ZOOTU mam rada originalni a vtipna tricka ktera vzdycky pobavi okoli. Ze stejneho duvodu jsem ZOOT nejednou vyuzila v ramci obdarovani mych nejblizsich. emareska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  29. přiznávám, že jsem na zootu ještě nenakoupila, ale pokukuju po dobro kolekcích a chystám se to změnit :-) rennfri@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Miluji jejich výdejny a hlavně kousky z látek, které nikde jinde nejsou vidět! Fetrova.petra@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Protože je to obchod k zoolibání. Od charitativních akcí přes podporu menších i domácích značek a nápaditost, kdopak by se přece ve výdejně radosti mračil :)

    OdpovědětVymazat
  32. Rychlost dodání, skvělý design výdejen a otevírací doba.Proto nakupuji na Zootu. t.stumpfova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Oblečení nakupuji už více méně jen na Zootu. Vyberu si, co se mi líbí a je trendy, objednávám více velikostí a co mi nesedí, neberu. Takže pozitivum - e-shop s osobním vyzvednutím, kde neplatím poštovné a koupím jen, co se mi líbí (bez otravného a zdlouhavého vracení zboží). V neposlední řadě pak příjemná obsluha a prostředí výdejen!

    OdpovědětVymazat
  34. Miluju výdejny. Minule jsme tam jela na koloběžce a když jsem si vybrala a zaplatila, ještě mi výdejňák podržel dveře :)
    A kromě toho kolekce DOBRO.
    mojarilla@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Zoot? Protože výdejny! Usměvavé Radostničky a Radostníci (?)si se mnou vždycky příjemně popovídají a poradí. Navíc nemají klaustrofobní a tmavé kabinky jako všude jinde. Zkoušet si nový hadříky u nich je jako převlíkat se doma v pokoji. A ten design. Ach. Miluju tam chodit. Skoro je mi pak líto jim tam nějaký zboží nechávat. ♥
    josefina.pepik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Kde jinde, než na zootí výdejně, vám řeknou, že vám tyhle šaty opravdu sluší, že tyhle kalhoty vám vzadu zas až tak nesedí, že tahle halenka bude lepší v růžové barvě, že nejlepší prostě byly ty páté brýle, co jste si zkoušela a na závěr vám ještě nabídnou bonbon?! :))

    OdpovědětVymazat
  37. Bezvadné kousky,které si vyberu v klidu doma,nemusim oblitavat obchody (s malou cácorkou,která mi jinde běžně utíká pod závěsy nebo otvírá dveře kabinek,já ji neustále lovim a ve finále si nic pořádně nevyzkousim a tím pádem ani nekoupím,je pro mě výběr online momentálně nejlepší), možnost objednání kolika kusů chci a kolika velikostí chci a co mi nesedí,klidně vrátím :) Na vydejnach sympatičtí a milí lidé, příjemné prostředí,co víc si přát? <3

    Tereza
    terik.g@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Miluju Zoot, protože mi šetří čas. Ten čas pak můžu rozdělit mezi lidi, které miluju a činnosti, které mám ráda. Víc času = delší život ;-)
    Evka
    ekrejcova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  40. Jeden další důvod proč milovat Zoot => důvod číslo 6: ZOOT.stories - skutečné a inspirativní příběhy ...každý si zde může najít to "své" ... pro mě je to bezva čteníčko, když mám siestu a kafíčko ... pročítám příběhy, hledám nápady a dobíjím se pozitivní náladou, která ze Zootu vyzařuje :)

    http://stories.zoot.cz/

    Kristýna
    montina.kristyna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Zoot miluji hlavne proto ze ma vyber na vysoke urovni....konecne se ceska zena muze obleci do neceho co neni HM nebo jina podobna genericka znacka, ktera je stejna po celem svete. Zoot miluji take proto ze je to firma v Cechach relativne nova a i presto funguje spolehlive a nikdy jsem jeste nemela problemy s dorucenim ci kvalitou satu. Kvalitni sluzby a dobre napady ohledne propagace a funkcnosti firmy...vzacnost.
    Johana Hrnkova
    johana.hrnkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Pro mě má bod za to že si můžu objednat víc věcí a vezmu jen co chci a nemusím nic vysvětlovat ,plus další je super ten opravdu velký výběr a novinky email :kachlicka11@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Velmi mě baví, že si všechno oblečení nejdříve v klídku prohlédnu doma a pak když se mi chce, nechám si ho poslat na Výdejnu radosti, kde jsou vždycky moc ochotné a milé Radostničky a mám dostatek času k vyzkoušení všech kousků a vůůůůbec nikomu nevadí, i kdybych si nic z toho nakonec nevzala a všechno jsem zase vrátila zpátky - hlavně si můžu poslat různé velikosti S, M, L, protože se to výrobce od výrobce liší a je risk si objednávat oblečení po internetu bez vyzkoušení... Nemusím platit žádné poštovné, je to pohodlné a super! Jen mě mrzí, že teď budou rušit Výdejnu v Quadriu na Národní :( a budou otevírat novou v Galerii Myšák ve Vodičkově ulici...
    verdona@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Milovat Zoot za to, že platíš, co ti sedí a víc nic =)

    OdpovědětVymazat
  45. Miluju zkusit si všechno, co se mi líbí, miluju slevy a dárečky a prima lidičky, kteří mi radost zabalí, miluju speciální Zootletí výprodeje, miluju ZOOT������

    OdpovědětVymazat
  46. Skvělá soutěž, ZOOT to prostě umí, tečka.)

    OdpovědětVymazat
  47. ...protože mi nechá 30 minut na rozmyšlenou u kávy a z pohodlí domova ;)

    OdpovědětVymazat
  48. ...protože je to prostě příjemné! Od designu webových stránek, přes zkoušecí kabinky po usměvavou "výdejnici", která se vám nesnaží nic vnutit. Je prostě jen příjemná a ono to funguje!

    OdpovědětVymazat
  49. Totálně boží jsou výdejny radosti a jejich milý personál.

    OdpovědětVymazat
  50. Protože zoot nenoodí! Howgh. luciiii@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  52. miluji ZOOT, protože...jeho popisky dodávají jednotlivým kouskům oblečení větší kouzlo :) a mohu si je nakoupit z pohodlí domova u skleničky vína ;)

    OdpovědětVymazat
  53. Proč miluju ZOOT? Mám ráda anglickou módu a anglické značky .A těch je tady opravdu hodně. A proč jinak miluji ZOOT? prostě proto😘

    ..

    OdpovědětVymazat
  54. Užívám se tu krásu, kterou si na sebe obleču a mám z toho radost:). Jsem šťastná, spokojená a krásná :). A to díky ZOOTu

    OdpovědětVymazat
  55. Zoot je nejlepší, protože má výdejnu kousek od mojí práce. Proto se těším do práce, až u kávy zkouknu oolovky a nové kolekce a z práce se zas těším do výdejny. Není nad to udělat si radost hned po ránu a zpříjemnit si i pracovní start dne :D

    OdpovědětVymazat
  56. Přece to nepřeberné množství značek a ten výběr! Možnost zkusit doma a vrátit. Co víc si přát!?
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Protože mám Zoot výdejnu radosti po cestě do práce a tak si můžu udělat radost každý den :-)
    lucys88@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Proč milovat ZOOT?

    Protože už 5 let dělá věci jinak. (A skvěle!)
    Protože už 5 let rozdává radost a není to jen laciná fráze.
    Protože už 5 let tam každý den objevím něco nového.
    Protože už 5 let nejde "jen o oblečení", ale o to šířit mezi lidi dobro a radost
    Protože už 5 let nutí lidi myslet jinak, vystoupit z šedi a vypadat krásně

    A taky protože většinu šatníku mám ze ZOOTu.
    veru.cirnfusova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Vybrat jen jeden další důvod,proč milovat Zoot?Nemožné. :D Hlavně už tu toho bylo hodně řečeno,takže za mě osobně miluju Zoot za oolovky dne,opravdu velký výběr super kousků a skvělý přístup k zákazníkům. :)

    OdpovědětVymazat
  60. Protože nám zoot vždycky vykouzlí úsměv na tváří :) A to je K nezaplacení!

    OdpovědětVymazat
  61. Protože tam nakoupím pro sebe, muže, mámu, dcery, kamarádku..
    lucie
    eiben@post.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Protože tu můžu vyhrát na něj voucher - a to je nezanedbatelný důvod, proč ZOOT milovat :-)

    OdpovědětVymazat
  63. Všem děkuju za skvělé komentáře, výsledky soutěže (s dárkem pro všechny) jsou v novém článku na blogu:
    http://www.mujdummujsquat.cz/2017/05/voucher-na-zoot-vyhrava.html

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj když je řeč o tom Zootu chtěla jsem se zeptat jestli posílá oblečení i třeba na Slovensko, kde teď momentálně už 2 roky žijí. Dřív jsem si nějaké oblečení objednávala když jsem bydlela v Čechách. A teď bych si zas něco chtěla objednat a nevím, už jsem si sem nechala posílat přes tytotyto dopravce nějaké věci, ale to má každý eshop jinak si myslím. Díky za informace kdyžtak :)

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)