Stránky

Online šperkařství Eppi.cz funguje i offline. Stylově a v centru Prahy.

Když jsem loni v létě psala o krásném příběhu šperkařství Eppi, vzbudila jsem ve vás i v sobě vášeň pro jemně krásné šperky s nápadem a jedinečnou filosofií. Věci od té doby nabraly rychlý směr. Značka se začala víc soustředit na vlastní kolekce a z online světa se přesunula i do toho reálného. Konkrétně do Vodičkovy ulice, kde letos v létě došperkovala svůj překrásný showroom s výhledem na centrum Prahy. S radostí jsem přijala pozvání na kávu a domácí ostružinové muffiny a s foťákem v ruce si návštěvu moc užila. 

Pražský showroom Eppi je díky bílé barvě a velkorysým oknům plný světla.

V novém showroomu se odehrává všechno, čím se značka zabývá. Odsud se komunikuje se zákazníky, šperky se tu vyrábí, balí a samozřejmě i vymýšlí. Vznikají tady nápady na nové kolekce, ze kterých mě naprosto nadchly svatební sety snubního a zásnubního prstýnku, které jsou kouzelně minimalistické a přitom super vymyšlené - na zásnubní prstýnek ve správnou chvíli naváže snubní skvost. Vznikne dokonalé propojení, které symbolizuje společný život.



V Eppi vás přivítají samí milí lidé. Třeba Kateřina z marketingu a Eva, která má na starosti produktové portfolio.
Svatební set prstenů ve tvaru trojúhelníku
Svatební set ve tvaru kapky

Zatoužili jste po epickém šperku od Eppi.cz, ale na webu jste nenašli přesně to, po čem vaše srdce prahne? Jednoduše si smluvte schůzku, na které se domluvíte, jak vytvořit personalizovaný klenot. O jeho výrobu se postarají šikovní zlatníci, kteří mají doslava zlaté ruce. Pozorovat je při jejich super precizní práci je hotový koncert. 


Zásnubní prsten s turmalínem
Výroba skvostů ve šperkařství Eppi.
Eppi.cz můžete navštívit online, offline nebo ho sledovat na Facebooku a Instagramu.

1 komentář

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)