Stránky

Esíčka ke snídani

Určitě nejsem jediná maminka na světě, jejíž dítě je v jídle mírně řečeno konzervativní. Naše Domi například prvních šest let svého života snídala piškoty s kakaem. S nástupem do školy jsme ranní jídelníček zpestřili o Cheerios a sem tam rohlík s něčím, ale posledních pár měsíců se udála velká změna. Objevila esíčka a zamilovala se do nich úplně stejně jako já, když jsem byla malá. Doma se nám začaly hromadit krabice a já si říkala, kam s nimi. A tak jsem pořídila dózu na sušenky. Nejlepší investice posledních měsíců, možná i let.))



Talíř Antonín z Kolekce 7, detaily v lednové Marianne Bydlení:)
Dóza na sušenky Over The Moon "Beret" od značky Disaster

Méďa s rádiovkou pojme až čtyři balení, což je pro nás ideální. Naprosto miluju tu chvilku, kdy naše malá slečna ještě v pyžamu usedá ke stolu a nabírá si z dózy svoji ranní dávku energie. Z medvídka je samozřejmě nadšená a do krásné krabičky, která je součástí balení, už si chystá svoje poklady. Děkuju britským designérům značky Disaster za jejich nápady na poli katastrofického designu:)


Prostý obal a přitom tááááák nádhernej. To miluju.)

A teď mi řekněte: Co snídají Vaše děti?:)

7 komentářů

  1. Tak ta je úžasná! Nad můj rozpočet bohužel, ale opravdu se mi líbí a holky by z ní byly nadšené, to je jasné. A k dotazu - holky (5 a 7) snídají, co dám na stůl. Anžto rozhodně nejsem matka roku a nemám vždy na výběr vše, co by hrdlo ráčilo, je jeden den rohlík s něčím, druhý den jogurt, třetí domácí buchta, a čtvrtý polystyrenové chlebíky (mmch mými dětmi milované). Dnes tatínek vařil ovesnou kaši, ta zmizí vždy. Jo a někdy koupím cornflakes, ty si taky dají... Já mám problém spíš s pitím, obě málo pijí.
    Hezký advent s medvědem na stole!
    L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, kaše, ty ke snídani miluju já, ale moje dítě je odjakživa nesnáší. Ani jako mimču jsem je do ní nemohla dostat.) Děkuju za hezký komentář a přeju dobrou ranní chuť:)

      Vymazat
  2. Nadhera, verim, ze vylozene laka k zobani:-). Nase deti snidanji kulicky s mlekem, pripadne pecivo, musli...co dum da:-). Pekny adventni cas. M.

    OdpovědětVymazat
  3. oni maj tak skvělé designy.) vážně božíííí

    OdpovědětVymazat
  4. Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde 1,000,000y klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Obchodujte kdekoliv - Čas jsou peníze. Obchodujte na počítači, mobilu a tabletu

    Otevřené obchody na eToro - 227,651,647

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)