Stránky

Tipy na dárky pro děti z festivalu mini

Na akci plnou hraček, oblečků i věcí do pokojíčku jsme vyrazili všichni tři. Dopadlo to jako obvykle. Já jsem se kochala, tatínek to glosoval a Domi se válela smíchy.) Takže švanda jako vždycky, ale zároveň také spousta nových objevů, o které se teď podělím. Některé stihnete pořídit do Vánoc, další jsou vzhledem k ceně spíš na pokoukání.. I když u Ježíška člověk nikdy neví, že?:)

U jednorožce od Noemova archa jsem skoro neodolala, ale nakonec tam zůstal. Na Fleru sice vystavený není, ale zkuste si o něj napsat, stojí 400 Kč.     
Nádherné domečky pro panenky z dubového dřeva a promakanými detaily jsou nákladnější investicí, se kterou si ovšem pohrají ještě další generace. Navrhuje a nechává vyrábět Michaela Karpíšková pod značkou Miju domečky. Cena jednoho je 7490 Kč, postýlka stojí 790 Kč, křesílko 390 Kč a zajda 290 Kč. K prodeji byly ale jen na místě, na výrobu nových si musíte počkat.

R jako Robot. Alfabeta ilustrátora Patrika Antczaka je soubor písmen - listů, z nichž se dá vytvořit v interaktivní hračka, třeba 3D postavička nebo autodráha. Za 990 Kč můžete objednat zde.
Něžné roztomilosti z kolekce To je moje, která vzniká ve spolupráci Rosy Mitnik a Jou Jou, pořídíte v blogerčině eshopu.

Tak co, vybrali jste si? Pokud ne, tak nevadí, tipy na vánoční radosti pro naše ratolesti budou tady na blogu pokračovat ještě zítra...

1 komentář

  1. Ahoj, moc se mi líbí tvoje články i ráda prohlížím tvé fotky. Na jedné z nich byl domeček pro panenky. Také by se mi takový líbil jako dárek pro moji dcerku. Ale můj muž by něco takového nesvedl. Tak se musím zpokojit z koupi domečku na internetu a to tady , doufám, že dcerka bude z dárkem spokojená. Hezký den.

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)