Stránky

5 tipů proti zimní frustraci

Celý svůj dospělý věk nenávidím leden a únor. V tomhle období se třesu zimou a špatnou náladou. Jenže to má i svoje výhody. Není nic lepšího než opřená o topení popíjet horký čaj, scházet se na kafe v teplé kavárně nebo být zalezlá pod peřinou s nějakou komiksovou novinkou, ke které tady bude brzy recenze. A taky se rozmazluju u sporáku, protože tělo do plavek je ještě daleko. Takže pokud jste na tom jako já, tady jsou moje tipy, jak tuhle dvouměsíční fázi přežít. 

1. Domácí čokoška

Není to sice nic ke chlubení, protože je to docela prasárna, ale na nervy to zabírá přímo božsky. Prostě si koupíte jočkou čokoládu, nalámete jí na kousky a smícháte s máslem. Většinou začínám pár kousky a skončm s celou tabulkou v břiše.)

Zkusit můžete i tuhle sofistikovanější verzi

2. Čtení komiksů

Ty kvalitní vám dají zapomenout na váš každodenní splín, protože vás dokonale vtáhnou do jejich světa. Já teď můžu čerstvé doporučit novinky od Trystera. 

Dívka jménem Patience

3. Nákupy

Ano, z celého svého maxima se snažím žít minimalisticky, už jen proto, že se v létě stěhujem a počet věcí spíš redukuju, ale znáte to. Radost z nového je prostě nenahraditelná. Ne že bych to přeháněla, ale třeba tenhle talíř z nové kolekce H&M Home prostě musím mít. Co když už v létě nebude?

Chci ho moc

4. Spánek

Přiznám se vám bez mučení, že pokud můžu, tak prostě spím. Zcela nezdravě na matraci (postel jsem čerstvě prodala, protože se nehodí do nového bydlení) a s hlavou u topení. Ani nevíte, jak si tenhle punk užívám.))

Tip z Urban Outfitters, jak si ten svůj koutek vylepšit. 

5. Láskyplnná slova & doteky

Když na něj dojde, tak je úplně jedno, jaké roční období právě je. Takže díky za ně:)

První pusa je vždycky ta nejhezčí. Tahle proběhla mezi Hopey a Maggie z mé milované série Love&Rockets

Pokud jste se při tomhle čtení aspoň jednou pousmáli, mám tu hroznou zimu hned o něco hezčí:)

1 komentář

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)