Stránky

Máte toho moc? Naložte si víc a bude klid!

Přesně to se mi stalo, když jsem si přivezla z východních Čech dvě koťata a k tomu svojí sestře hlídala psa. Kočičky byly roztomilé, ale lehce zanedbané a s kožichem plným blech. To jsme ale zjistili až za nějakou dobu, takže bylo potřeba vydezinfikovat celý byt a všechno vyprat. Což vzhledem k faktu, že ještě nemáme pračku, bylo celkem náročné. Neustále jsem běhala sem a tam  - z domu do veřejné prádelny v Korunní, protože to bylo na několik várek. Do toho Domi hlídala zvířata v mini chodbičce, aby mi neběhali tam, kde uklízím a mezitím jsme chodili venčit Bena a se vším osazenstvem vyrazili na veterinu na odblešení a spol. Na konci dne jsem hodinu v kuse brečela. Psychickým i fyzickým vyčerpáním.

No a jak to bylo dál? Takhle:)






Máme doma dvě nejkrásnější koťátka na světě a věci, u kterých bych dřív brbala, že se mi do nich nechce, nebo že mě otravují, dnes dělám s úsměvem, protože všechno je easy proti tomu hororovému dni, kdy jsem naši domácnost obrácenou vzhůru nohama dávala do pořádku. A navíc po týdnu s pejskem vím, jak klidný a bezstarostný život vedeme:)) 

Samozřejmě k těm zmiňovaným slzám přispěl i fakt, že za sebou máme stěhování, já jsem si naložila miliardu zakázek k normální práci, aby bylo na nábytek a k tomu jsem řešila všechny organizační věci na úřadech. 

Ale teď už je to v pohodě a my si užíváme každodenní předení, hraní a pečování. 

Takže můj závěr - máte-li pocit, že už prostě nemůžete dál, přidejte si dočasnou nálož navíc a pak si dopřejte pořádný relax. Bude to slast:)

7 komentářů

  1. A to je dobrý nápad ;-D ;-D ;-D... Máš můj obdiv, Iri, žes to zvládla... A vůbec se zatajeným dechem sleduji, jak se potýkáš se svou životní situací a jsi mi inspirací! Držím moc pěsti, ať se vám daří a přeju hlavně hodně toho relaxu a kočkování ;-)...
    V.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, občas by člověk měl chodit s kamínkem v botě, aby zjistil, jaká je to úleva, když tam není...

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi držák! Ať už je to jen dobrý. :)

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)