Stránky

Vyplatí se používat masky na vlasy?

Oba moji rodiče mají tmavé husté vlasy a já mám štěstí, že jsem v tomhle po nich. V dětství jsem si je ale moc neužila. Každé léto jsem přijela na prázdniny k babičce, ta mě posadila na židli, chvilku šmikala, a když jsme si sáhla na krk, nic jsem tam nenašla. Do devíti mě zkrátka stříhali na kluka a došlo to tak daleko, že jedna holčička na dovolené v Anglii směrem ke mně zvolala „what a pretty boy“👦🏻😊. Od té doby už jsem si na vlasy sáhnout nenechala a začala si pěstovat dlouhou hřívu, kterou si až na dva experimenty s kratším mikádem udržuju dodnes. Jenže, jenže... předloni jsem k tomu vyzkoušela červenou barvu, která postupně odrůstala a já jsem měla pocit, že vlasy jsou najednou suché a tak trochu bez života. Naplno jsem si toho všimla loni v Barceloně, kde jsem měla vlasy navíc vyšisované od moře. A zatoužila jsem je mít jako dřív...

12 let, léto u babičky, kdy mě konečně přestala stříhat:))

Experiment s mikádem

Experiment s barvou...

... a jeho výsledek, který potřeboval změnit.

ŘEŠENÍ

Intenzivní vyživující kúra, která pronikne do hloubky, a vlasům dodá lesk, elasticitu a novou sílu. Mně tyhle požadavky splnila vlasová maska s emolidem CC, který umí zachytit vodu a vlasy tak chrání přd ztrátou vlhkosti. A to jsem přesně potřebovala. Navíc krásně voní po mangu a příjemně se aplikuje. 

JAK TO DOPADLO?

Nejunavenější část vlasů (cca deset centimetrů) musela pryč, ale to nevadí, ony zase dorostou.) A zbytek je hebčí, hustší, lesklejší a plný života.


TIP: To samé, co maska s vlasy, dokáže také sérum na řasy fungující zároveň jako sérum na obočí. Nevím, jak to kouzelníci v kosmetických laboratořích dělají, ale opravdu dokáže stimulovat růst řas i obočí a ochránit je před vypadáváním. Důležité je tenhle zázrak aplikovat přímo ke kořínkům, jinak nebude fungovat. Díky šikovnému tenkému štětečku to jde naštěstí snadno. A ony zázračné látky? AnaGain™ - patentovaná aktivní složka získávaná z klíčků organického hrachu. A k tomu také ricinový olej, mandlové máslo a vitamín E. 


Žádné komentáře

Okomentovat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)