Stránky

Iri stylistkou No. 2

Tentokrát to bylo celé na mě. Vymyslet koncept, najít místo, sehnat věci a pak je stylově nadekorovat.  Jasné bylo jen zadání, které se týkalo dětských hraček. Opět šlo o styling pro časopis Bydlení stavby reality, který vydává mladá fronta. Tři dekor strany vyšly v čísle věnovaném českému designu, o jehož loňské edici jsem psala loni v září. Aktuální "české" vydání je teď na stáncích a za 39 Kč může být vaše:)

Časopis Bydlení stavby reality, foto: Iri Novak
Králíka z Modernisty dostane Domi k Vánocům, ale pšt.)
Dětský dekor pro BSR, styling: Iri Novak, foto: Bára Perglová
Byla jsem nervózní, utahaná z běhání po obchodech a plná obav, aby se některá z půjčených věcí nezničila. No, opět jsem si potvrdila, že to opravdu není lehká práce.) Naštěstí jsem ale měla skvělou podporu v Adéle z Hugo chodí bos, kde se akce odehrála, a v Báře, která to celé krásně nafotila, a pomáhala mi se stylingem. Mezitím po hračkářství pobíhala moje Domi a Adélčina Žofka, ze kterých se za ten rok, co se známe, staly skvělé kámošky:)

Zákulisní foto. S nápadem na zavěšení balónu přišla Rozálie z Huga - talentovaná grafička s hlavou plnou skvělých nápadů. 
Když si odmyslím ten stres, byla to parádní dámská jízda v obklopení krásných věcí. Na fotkách mimo jiné najdete židličku Petit od značky TON, Sutnarova zvířátka z obchodu Modernista, ježka od Koh-i-Noor, plakát od Ma Maison Blanche a samozřejmě plno krásných hraček z Huga

Pro letošní "české číslo" jsem připravila také reportáž, jak bydlí designérka Daria Podboj, rubriku s rozhovory, tradiční Sloupky, stránku věnovanou mladým designérům a téma současného designu, který je inspirován minulostí. 

Postupně vám to budu celé dávkovat, protože z toho mám samozřejmě obrovskou radost (která se dostavila po měsíci stresu, nadávání a fňukání, že to celé nemůžu zvládnout.)))

11 komentářů

  1. Vypadá to moc dobře. Letím do trafiky....:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:) Tak ať se hezky prohlíží a čte... a příště budu stylovat i Tvoje hračky:)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Děkuju moc, ale zrozená pro něj určitě nejsem:)

      Vymazat
  3. Moc pěkné, jste s Bárou holky šikovné! :)) těším se i na ty další části!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme Evi a další části budou následovat brzy:)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Moc děkuju, mám radost, že se to líbí i fashion blogerkám:)

      Vymazat
  5. Moc hezké, Iri, obdivuju, co všechno zvládáš! A Hugo je super, neznala jsem a teď jsem si při jeho objevení zavzpomínala na evergreeny svého dětství... naše princezna určitě bude něco z toho potřebovat...
    Měj se krásně, Verča

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)