Stránky

5 tipů, jak využít stylovou plátěnku.

Plátěné tašky jsou zázrak. Jsou lehké, cenově dostupné a praktické. Stačí si vybrat potisk, který vás baví nebo vystihuje a stylový doplněk je na světě. Já sama mám doma malou plátěnou sbírku, která se teď čerstvě rozšířila o tašku #Lifestyle. Jejím hlavním motivem jsou totiž ponožky v sandálech. Lifestyle jak vyšitý. Jedna ponožka je puntíkatá, druhá proužkatá a samotné sandály vynikají pastelově růžovou barvou. Není divu, že tenhle bonbónek tahám všude, kde se dá. I doma.)

Tip číslo 1 - plátěnka jako stylová dekorace

Jednoduše pověste tašku na zeď, naházejte do ní časáky a oblepte hezkými obrázky. A co dalšího se do závěsného stojanu vejde? Třeba plakáty nebo roztomilá látková zvířátka. Hezkých "plyšáků" totiž není nikdy dost.)

Koníka jsme loni dostali jako dárek od nejšikovnější blogerky Zuzky.

Tip číslo 2 - S plátěnkou do knihovny

Vždycky jdu jen vrátit knížky a slibuju si, že tentokrát si skoro nic nevezmu. A jak to dopadne? Mám narvanou kabelku knížkama, které jsem si prostě musela půjčit. V takových chvílích je plátěnka k nezaplacení. Pojme všechno, co si v knihovně půjčíte. (I když jdete s dětmi.)

Takhle to plátěnce sluší v Městské knihovně.

Tip číslo 3 - S plátěnkou do města

Černé boty, černé kalhoty a k tomu bílá plátěnka. #Lifestyle outfit je na světě:)

Taška #Lifestyle, boty OJJU a kalhoty Mango

Tip číslo 4 - S plátěnkou na nákup

Srolujete ji do kabelky a u pokladny jako když najdete. Lifestylové sbohem igelitkám! 

Taška #Lifestyle, vánoční edice Coca-Coly a mikulášská nadílka.

Tip číslo 5 - Plátěnka jako DIY zábava

Obrázek využijte jako šablonu, která se dá krásně vyšít. Moc velký projekt? Pak si vyberte jen detaily, které bavlnkou zvýrazníte. Tašku můžete dozdobit i nažehlovací nášivkou (v mém případě stříbrná hvězda) nebo vlastní výšivkou (v mém případě kočkorožka:).







  Máte další tipy, jak využít plátěnku? Sem s nimi!

3 komentáře

  1. Ta mystička s jednorožcem je překrásná! Mohu se zeptat odkud jí máte? Předem děkuji. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. No co si budeme povídat, je to stylovka. Já jsem si cca před 2ma lety koupila v Polsku krásnou plátěnku na které je hlava jednorožce a nosím jí na každý nákup. Je až překvapivě pevná a myslím, že se jen tak neroztrhá. Jako je to určitá alternativa k těmto taškám. Ale jsem moc ráda, že už i výrobci igelitek začali přistupovat k výrobě ekologičtěji a dělají tašky z kompostovatelného materiálu.

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)