Stránky

God Jul

Nevím, jak u vás, ale u nás už jsou vánoční přípravy v plném proudu. Letos poprvé si Štědrý večer užijeme jen v holčičí sestavě a podle toho taky vypadá výzdoba. Nikdo si nestěžuje na kýče a zbytečnosti, takže s nimi rozhodně nešetříme.) Jako na zavolanou proto přišla nabídka na účast ve vánoční soutěži Bella Rose. Úkolem je dozdobit minimalistický kovový věnec, ke kterému se přesně hodí naše roztomilosti. A taky úly, které jsme tak měly příležitost připravit o měsíc dřív. Užily jsme si styling i ochutnávání. A zkrátka nepřijdete ani vy.


Říkáte si, kde je ta roztomilost? Pak jste se asi pořádně nepodívali na hrneček Kähler ladící s baňkou (doma máme k setu ještě svíčku a talířek). Od té doby, co jsem ho vyhrála na Nordic setkání (detaily na Insta), které Bella Rose nedávno uspořádala v The Senses, z něj Domi každé ráno pije kakao a z talířku snídá esíčka. Ale nebyly bychom to my dvě, kdybychom si vánoční aranžování neosladily ještě o něco víc. Jak to dopadlo? Takhle:)

Co Domi tenhle set s konvičkou dostala k svátku, je součástí našich hracích i opravdových čajových dýchánků. Nápis God Jul jsme vystřihly z pohledu podle devítiúhelníkového origami hrnečku a pověsily na jehličí.

A teď konečně k vám. Do komentářů mi pište, s jakým doplňkem z Bella Rose (a jakým způsobem) byste si doma vykouzlili krásnou předvánoční atmosféru. A taky mi držte palce, ať naše vánoční ladění okouzlí odbornou porotu v čele s majitelkou Martinou Svadbíkovou, protože jako vítězka dostanu privilegium vyolosovat z komentů jeden vítězný a pokud to bude právě ten váš, dostanete poukaz 1000 Kč na zdejší nákup. (Moje odměna bude dvojnásobná a já už teď vím, na co ji případně použiju. Ale psst... Domi to zatím neví.)

Předem děkujeme za podporu a těšíme se na komenty!


23 komentářů

  1. Děkuji za soutěž, budu držet palce, já z Bella Rose potřebuji zvoneček a zinkovou lucerničku. Dokonalé minimalistické magnetky už jsem objednala :)
    Zuzka (zuad_seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý podvečer, já určitě s dekorací vánoční světelnou dekorací Hercules. Přeji hodně štěstí. s pozdravem Jitka piji@email.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Dobry vecer, mne by se moc libil a hodil kovovy venec steel. Preji krasny a klidny advent! Iwuska.S@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Paráda, vypadá to moc pěkně. A ulky uz teď zavidim. M.

    OdpovědětVymazat
  5. Do našeho minidomečku bych nutně potřebovala bílou papírovou svítící hvězdu, zvoneček a talíře s jelenem :)

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý večer,Vaše fotky jsou kouzelné,držím palce.Já bych si předvánoční atmosféru doplnila se světelnou dekorací s LED drátkem :) Světýlek a svíček není nikdy dost :)
    reznickova.kristyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Hezký večer.

    Já nutně potřebuju právě ten vánoční hrníček od Kähleru! Je úchvatný a Bella Rose miluju �� Btw. Krásný styling, Iri!

    paderovahelena@tiscali.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Dobré ranko, držím palečky... Já bych si v Bella Rose koupila tenhle krásný svícen... a k tomu třeba nějakého skřítka... Mějte se hezky. Martina martinavan@email.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Krásny styling, držím palce :) mna by veľmi potešili sviečky od Skandinavisk ale aj s týmto svietnikom sme si padli do oka na prvý pohľad :D gb.lucia@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Ja bych si objednala vanocni banky, protoze konecne pro svuj miniaturni byt mam vlastni stromecek :) Libi se mi treba takove vintage banky, stejne mela vzdycky moje babicka, kdyz jsme k ni chodili o Vanocich :) https://www.bellarose.cz/dekorace/vanocni-banka-harlequin-silver/

    OdpovědětVymazat
  11. Iri, držím palce, nastylováno máš krásně! :))
    Myslím, že by se mi hodil ozdobný tác na dekorace, ke svíčkám bych přidala pár větviček a vánoční atmosféra je na světě. Krásné předvánoční dny!

    OdpovědětVymazat
  12. Zdravim. Ja nutne potrebuji lucernu. Myslim, ze neni nic slavnostnejsiho nez zapalit svicku v lucerne. A to nejen na vanoce!

    OdpovědětVymazat
  13. Vybrala bych závěsnou světelnou hvězdu a zavěsila bych ji do okna.

    OdpovědětVymazat
  14. Vánoční atmosféru i příjemný relax bych si navodila krásnou,jednoduchou domečkovou lucernou Urbania Light, která je designove využitelná urcite po celý rok :) terik.g@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Hodně minimalistická varianta. Ovšem styling s hrnečky....
    Na Bellarose bych si k vykouzlení vánoční atmosféry určitě vybrala svíčky - jejich světlo k Vánocům prostě patří. A možná k nim i nějaký svícen, abych mohla obměňovat (což moc nedělám ;-) - jsem dekorační konzerva)
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat
  16. Máte to holky moc hezký.Nádobí značky Kahler je úžasný,to bych si na B R vybrala.Hezký večer přeji.
    mb-bartosova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Já bych určitě sáhla po krásné retro váze, díky které bych si při vážení ingrediencí o vánočním pečení připadala jako z 60. let :) mějte krásný večer, Sára. :) sarasromova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Hezký věneček i hrneček :-) koukala jsem na tuhle vánoční kolekci. Co by se mi hodilo - nějaký set nižších svícnů na stůl. Anebo rozkošné ozdoby, třeba ty od Sass & Belle.
    romanapribylova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  20. Já bych nadšeně brala tohle, jsem zatížená na světýlka a úplně to vidím na balkonových dveřích :-) (rennfri@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.bellarose.cz/dekorace/svetelny-retez-zaves-s-hvezdickami/

      Vymazat
  21. Rozhodně světléka v kombinaci s nějakým přírodním materiálem a sklem, nebo stočený elektrický nebarevný a neblikající řetěz "zavřený" v lucerničce... A taky se díváme na poetický déčkový kalendář www.decko.cz/advent. :)

    OdpovědětVymazat
  22. embosovany valecek :)
    nebo ty postribrene lzicky s vyrazenymi napisy

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)