Stránky

5 pondělních radostí

Je to asi zvláštní, ale tak jako se těším na začátek víkendu, stejně tak se těším na začátek nového týdne. Pondělí pro mě znamená čerstvý start do světa nových zážitků a příležitostí.) Tenhle týden mě toho navíc čeká celkem dost. Radostí i povinností. Zajímavé je, že někdy obě věci můžou splynout v jednu. I takový případ najdete v následujícím seznamu, který zahrnuje mých 5 radostí aktuálního týdne. 

1. Vyzvednu si Tištěné emoce

Abyste tomu rozuměli - Petr a Josefina Bakošovi z Harddecore vydávají časopis Decor Special, jehož šestá edice poprvé vychází v tištěné verzi. Téma se tedy věnovalo tisku a já jsem k němu přispěla malým fejetonem, ve kterém se zamýšlím nad přidanou hodnotou tištěných médií. Výsledek jsem paradoxně zatím viděla jen online, ale tenhle týden si do Harddecore jdu pro tištěnou verzi a moc se na to těším!




Celý fejeton najdete tady
2. Budou první třídní schůzky

Až budou druhé, třetí a další a další, asi to budu opravdu spíš vnímat jako povinnost než radost, ale na ty první se prostě těším. Ano, vím, že mám hodné a bystré dítě a tak si poslechnu hlavně chválu.)) Kdo by se na to netěšil, že?.) Snad se mi to nevrátí v pubertě a Domi nebude následovat svého punkem políbeného tatínka:) 

3. Možná přijde i jednorožec

Jednorožce já miluju, ale když s nimi něco objevím, většinou je to v zahraničních obchodech, nebo je to vyprodané. Teď se ale stal malý zázrak a já jsem na Zootu objevila krásnou mističku s jednorožcem. Zatím jsem si ji dala do wishlistu, ale možná to nevydržím a koupím si ji prostě sama. Je boží:*

Mistička s jednorožcem, 399 Kč, Zoot.cz

4. Jdu s Radush na kafe

Je ohromně talentovaná, ale přitom hrozně skromná. Dá se s ní bavit naprosto o všem od designu přes mateřské starosti až po vztahové záležitosti. Je s ní hrozná sranda. A její bydlení a estetický cit jsou pro mě obrovskou inspirací. Blogerka Ráďa je prostě super a já se na každé kafe s ní moc těším. 

Ta holka je prostě talent!

5. Budeme se ségrou točit videa

Ha, ha, ha... to ale bude legrace.) Moje mladší sestra Anežka (18) se rozhodla stát vlogerkou a bude natáčet make up tutoriály. Na mě.)) Musím teda říct, že je fakt hrozně šikovná, ví jak používat všechny ty štětce a krémy a dokonce umí i maskérské triky, kdy mi pak posílá fotky, na kterých vypadá jako zmlácená zombie.) Dneska začínáme, tak nám držte palce:)

Budoucí vlogerka Anežka Podráská.)

Tak to je můj natěšený týden. Ať vás dneska čeká cokoliv, přeju vám, ať se co nejvíc povinností promění v malé radosti.)

12 komentářů

  1. Ten hrnek s potápějící se ženštinou v čaji je božský! Je možné, aby se mi také potápěla na stole?
    Díky, Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, mají je právě v Harddecore, na webu je jen set, ale objednat se dají i zvlášť: http://harddecore.cz/products/undressed-tea

      Vymazat
  2. no zni to uzasne, hezky si to uzivejte:-)
    sestre hodne zdaru tez, treba se neco priucim:-)
    pekny den
    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky a až to bude na YouTube, určitě dám vědět.)

      Vymazat
  3. a dá se ten časopis sehnat jinde než právě tam?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že mi říkali ještě další čtyři místa, poptám se. Jedno z nich ale určitě byla galerie v Tančícím domě - http://www.artsalons.cz

      Vymazat
  4. Teda těšit se na pondělí..to chce velkou dávku optimismu :)
    Zkusím tedy si z povinností udělat radosti :)
    Hezký týden..

    Lukáš
    blog AJ LAF FEŠN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Učím to sebe a učím to i své dítě: na všem je potřeba hledat něco pozitivního.) Docela to funguje:)

      Vymazat
  5. Hrnek je fantastickej. A hrozně se těším na líčící videa. Zrovna před pár dny jsem obdivovala tu Tvou Insta fotku, jaká jsi kočka! Tak točte holky, moc se těším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme za povzbuzující slova. No včera přišla, nalíčila mě, zatím jsme udělaly jen fotku, já jsem byla nadšená a přítel řekl, že mám nějaký divný obočí.)) No, uvidíme, jak půjde dál.)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)