Stránky

Opening Party HNST.LY & nový šaty

Na tenhle den jsem se těšila jako malá. O zrození kamenné verze HNST.LY vím od jara, ale ani ve snu by mě nenapadlo, že bude takhle krásná. Bára s Lenkou myslely na všechno od podlahy přes minimalistickou prezentaci až po cool výlohy, ve kterých pěstují kaktusy osázené dřevem. Zaručeně to jsou nejkrásnější výlohy v celé Praze.) Samotné otevření jsem si s Domi parádně užily a to i díky přítomnosti mé drahé rodiny - na otvíračku nás doprovodila máma a sestra Anežka. A teď už fotky. 

 
Bára s Lenkou - dvě talentované hvězdy, které za konceptem HNST.LY stojí.
 
Nádobí Falcon a muffiny, které pekla Bára a Lenka zdobila. Byly výborný.
Dřevěné vařečky a prkénka

Kaktusová výloha
Na otvíračku jsme s Domi patřičně vyšvihly. Já jsem měla vysněné šaty ze Zootu, na které se opravdu vyplatilo čekat, a Domi svoji Hello Kitty róbu z H&M Kids. Na fotce je s námi Lucie Living, se kterou jsme si krásně popovídaly.
Anežce to seklo jako vždycky. A její kamarádka Bea nezůstala pozadu. Doufám, že mě to holky taky jednou naučí.))
Detaily k novému obchodu najdete u mě na blogu, kompletní fotoreport z otvíračky pak na Facebooku. Nejlepší je ale samozřejmě osobní návštěva, protože v HNST.LY je to prostě ráj. A jestli můžu doporučit, vezměte s sebou rodiče. Nám třem holkám se to náramně vyplatilo, protože jsme si každá mohly vybrat jeden dárek.) Já jsem sáhla po setu na drobečky, Domi po dřevěné kachničce a Anežka neodolala parfému.

3 komentáře

  1. Ste tam všetky krásne!
    Chcela by som ich obchod mať blízko:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkujeme, tak aspoň online nebo někdy na výlet:)

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)