Stránky

Nejlepší dárek pro děti? Kufřík plný zábavy! Pět tipů na ty nejkrásnější.

Každý rok v prosinci přestavuju pokojíček. Musím udělat místo na nové hračky, které Domi dostane k Vánocům. Vůbec nevím, jak to ve stejném pokojíčku zvládneme třeba za takových pět let. Nových věcí přibývá a starých se neumíme vzdát. Řešením jsou skladné a přenosné hračky, které si děti můžou vzít kdykoliv s sebou a v pokojíčku nezabírají moc místa. Příkladem jsou vybavené kufříky, ve kterých se schovává třeba malá kuchyňka, ošetřovací lůžko nebo rovnou celý dům. 


Kufřík, který je zároveň sporákem, v sobě ukrývá vše, co je k vaření potřeba - hrnce, cedník, pánvičku, vařečku, obracečku a metlu. Poprvé jsme ho s Domi objevily letos na podzim při představování dětské kolekce na Zootu. Všechny děti s ním vařily jako o závod a já jsem měla nutkání se k nim přidat:) Fakt moc hezký nápad od londýnské značky Sass & Belle, od které máme i pandí pouzdro.

Na první pohled zaujme hezkým retro vzorem...

Stačí ho ale otočit a rázem se mění ve sporák:)


A co teprve ten vnitřek!
"Vařící" kufřík pořídíte na Zootu za 699 Kč.


Roztomilá záležitost z české dílny. Za nápadem stojí Pikle z pytle, autorkou výtvarného konceptu je By Myyna a samotné kufříky vyrobilo Kazeto. Součástí kufříků jsou dřevěné figurky, mini nábytek od EP studia a nálepky, kterými si děti můžou domečky dotvořit. 

Kufříky pořídíte na webu Pikle z Pytle za 1490 Kč.

3. Kufříková kuchyňka číslo 2

Ve sladkém provedení z bambusu a v plném vybavení. K dostání v MoMA Store.



Kuchyňka je teď v MoMA Store v akci za necelých dvacet dolarů. 


A k nim taky dáma. Obě společenské hry jsou schované do kufříky s krásným motivem od značky Djeco.  

Šachy a dámu v kufříku pořídíte za 475 Kč v obchodě Agátin Svět.

Doktorských kufříků je spousta, ale tenhle je opravdu extra. Je velký a dokonale vybavený. Děti v něm najdou rentgenový snímek, medicínu, teploměr, injekci, váhu, pohotovostní telefon a hlavně výklopné lůžko, z čehož budou určitě nadšené. (Já bych byla:).

Doktorský kufřík s výklopným lůžkem pořídíte za 749 Kč v obchodě Space4Kids.
 

4 komentáře

  1. Když jsem byla malá, tak jsem si vždycky přála mít vlastní kuchyň. Ten si jí sice půjčuju od rodičů, ale nadšená už tolik nejsem :D

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)